Alona Beach / Panglao

Av Mette86
12 jan. 2013 11:58
Visningar: 913
Hej!
Undrar bara om någon som varit på Alona beach / Panglao kan säga om stranden är bättre/sämre på vissa ställen. Var är bäst att bo? Undrar därför att vi denna gången kommer att boka boende hemifrån, något vi bara gjort en gång tidigare och då gick på en nit i Indonesien. Annars bokar vi alltid på plats men känns som om vi kommer att få svårt att hitta något ledigt i mitten av feb annars.
Tack på förhand och trevlig helg!
Av Dac83
13 jan. 2013 00:01
stränderna är inte extremt fina men helt okey, vi har bott på cherris @ home och var ganska prisärt med pool och allt, på vägen ner mot stranden bara 100meter från hotelet(där huvud vägen svänger höger och den lilla vägen går ner mot stranden) fanns på vänstersidan bästa grillade kyklingen i en liten lokal familje resturang.

boka om du vill vara 100% säker på att få boende annars så brukar det lösa sig!

tänk på att det finns 2 sidor av alona beach, vi hamnade på den döda sidan ett år och åkte där ifrån men efter ett par år hitta vi huvud stranden som är mer utbyggd!
Av Sofiah
26 jan. 2014 12:03
Kan inte rekommendera Alona studios om du vill känna att du är på Filippinerna. Nästan alla som bor där är svenskar. Det ligger långt från stranden. Det är som vilket budgethotell som helst på Gran Canaria. Alona beach är ganska liten och väldigt vacker OCH exploaterad. Underbar massage vid Tropical resort. Vida Resort är bra.