Stöd Ukraina

Emma75s blogg

Måndag 24 November 2008 - Tullinge

Yes! Vi åker tillbaka till Koh Samui!

Januari-maj 2008 åkte familjen på långresa till Thailand och Malaysia. Barnen fyllde 1 och 3 under resans gång. Vi fastnade för ön Koh Samui som kändes "lagom" på alla sätt och vis. Där finns allt man kan önska sig, lugna stränder och fartfyllda städer samsas på en liten yta tillsammans med ett stort antal kokospalmer. Det som bevarar ö-känslan så bra är att man inte får bygga högre än kokospalmerna och att det är en enda väg som går runt ön och som man tar sig runt på två timmar kanske. Sedan kan man från den åka ut mot stränderna eller in mot bergan och de underbara vattenfallen.

När vi lämnade ön i slutet på maj visste vi att vi skulle komma tillbaka men inte att det skulle bli så snart. Vi åker 22 januari 2009. Denna gång bara tre veckor men ändå... Nu vet vi vart vi ska ta vägen. Det blir Koh Samui, Koh Phangan och Bangkok.

Vi hyr två hus på Koh Samui, nära Fishermans Village och egentligen nära allt, som Chaweng, Choeng Mon, varuhusen Big C och Tesco Lotus...
Tyvärr är våra hus uthyrda större delen av den period vi åker men det gör inte så mycket för då får vi upptäcka nya ställen och kanske blir det fler hus.

Ska du åka till Koh Samui med sällskap kan vi rekommendera att hyra hus eftersom det ger mer för pengarna än hotell. För mer info och bilder på våra hus läs gärna på resdagboken:
http://www.resdagboken.se/Default.aspx?documentId=24&userId=168604§ion=blog&...

Nu måste jag jobba lite...
Dela med andra:    

Kommentarer
Lillam säger:
Tusen tack för tipset!!

Å vad härligt att åka igen till detta paradis!
Postat 2008-11-24 20:01  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Idag åker vi!
15 år sedan
Bara 10 dagar kvar!
15 år sedan
Bokat Bangkok
15 år sedan
Bokat boende Samui
15 år sedan
Yes! Vi åker tillbaka till Koh Samui!
15 år sedan