Stöd Ukraina

Marlenes blogg

Måndag 4 Februari 2008

We want you!

Förra året blev vårt liveforum i samarbete med er medlemmar på resemässan TUR en stor succé. Därför kommer vi självfallet köra samma koncept i år. Temat för vår monter i år är "Turistinspiration" och vi söker nu trevliga och pratglada resenärer som vill vara med i detta liveforum.

Reseguiden samarbetar i år med TUR-mässan och under konsumentdagarna, 15-16:e mars, är det resenären och reseinspiration som står i fokus. Ett bättre sätt än att låta dig som medlem inspirera andra resenärer kring allt som har med resor och upplevelser att göra, har vi svårt att tänka oss. Som deltagare i vår monter får du träffa tusentals mässbesökare som gärna lyssnar på dina tips och idéer kring resor. Du kanske visar din forumssida och ger tips från dina favortidestinationer.
Vi kommer även att ha en moderator som kommer att leda intervjuer och paneldiskussioner från scenen i montern. Även här finns möjlighet för dig som önskar att delta. Det kommer också att finnas gott om tid att själv strosa omkring på mässan.

För att vara med behöver du vara tillgänglig 15-16:e mars för att komma till Svenska Mässan i Göteborg. Du kan välja att vara med antingen en eller båda dagarna och du brinner för att berätta om dina resor och inspirera andra. Du tycker om att prata med andra människor och har eller är beredd att ladda upp material (bilder, bloggar etc) från dina resor på Reseguiden.se.

Självklart är hela deltagandet kostnadsfritt för dig som medlem. Du får ingen lön för din medverkan, men vi står för eventuell resa och logi till Göteborg samt för lunch, fika och entre till mässan. Dessutom får alla deltagare, förutom ett par inspirerande och roliga dagar, en fin present.

Känner du dig träffad och vill vara med? Maila mig på marlene@reseguiden.se nu på direkten! Glöm inte att skriva "TUR-mässan" i ämnesraden.

Här kan se bilder och filmer från TUR-mässan 2007
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

I [hjärta] Aruba
15 år sedan
Äter mig genom Aruba
15 år sedan
Framme!
15 år sedan
Aruba runt
15 år sedan
Väntar på flyget
15 år sedan