Stöd Ukraina

Bibchens blogg

Måndag 7 November 2011 - Gran Canaria

"Vardag" i Puerto Mogan

Utkyld av aircondition vaknar vi i hemmatid. Känner oss nu acklimatiserade. Vardagsrutiner börjar ta form. Promenader, bad, gym., sociala möten, shopping, läsning av medhavda boktraven, mail,reseguiden,facebook samt romanskrivande uppe på taket. Hög solskyddsfaktor så här i början. Solen är stark, men värmen är lagom, 24 gr. Atlanten svalkar. Vi simmar en bit ut i vågorna, nästan helt ovetandes om vulkanutbrotten under vattenytan en bit ut i havet. Det tycks man veta mer om på svenska nyheterna än här.
Måltiderna är ett viktigt inslag, när man är på "semester", såväl föda som dryck. Vi köper dunkar med vatten, för säkerhets skull. Brunch på hotellet, fikacappucino på sta´n, middag ibland hemma på taket, ibland på någon av de otaliga små restaurangerna i hamnen eller på strandpromenaden. Här finns inga diskotek, ingen trafik men många små matställen av skilda nationaliteter. Gott vin och nära hem!:-)
Dela med andra:    

Kommentarer
Desires säger:
Ja Puerto Mogan är verkligen mysigt, den trevligaste semesterorten på Kanarieöarna tycker jag! Men gillade ni att bada på stranden där i byn eller åkte ni till andra närliggande stränder?
Postat 2011-11-10 12:25  Anmäl
Peroerik säger:
Låter som rena paradiset.
Postat 2011-11-08 17:32  Anmäl
Karinlorvik säger:
Skulle gärna tillbringa ett par veckor i Puerto Mogan ...
Postat 2011-11-08 10:16  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Slutspurten
40 veckor sedan
Meditationsvandring
41 veckor sedan
Min sommarsäng
41 veckor sedan
Kyrkbröllop
41 veckor sedan
Skur efter skur........
41 veckor sedan