Cechols blogg

Lördag 31 Maj 2008 - Rethymnon
Resealbum: Kreta, Grekland

Vackra Kreta, underbara Grekland

För er som in har besök Grekland ännu är det dags att gör det nu. Jag tycker att vi svenskar åker alldeles för långt bort i världen när vi ska semestra, vi har ju faktiskt hela underbara Europa efter bara några timmars flygning. Min absoluta favorit är Grekland, maten är fantastisk, naturen är storslagen och söker man efter sol och värme så finns det med råge. Jag älskar att snorkla och på Kreta kan man absolut snorkla om man vill det, bor man i en turistort på norran kusten som vi gjorde, bör man ta sig ner till södra kusten, som är lite mer klippigare, för att hitta bra snorklingställen. Om man vill bo lugnt och trivsamt men ändå kunna ha en bra utbud av restauranger och shopping är Rethymnon ett riktigt bra alternativ. Vi älskade staden, det är mycket liv och rörelse, utan att verka stressat och hetsigt.

Så om ni är intresserade av vacker natur, fota, snorkla eller bara sola, bada och äta god mat finns det ingen anledning att inte besöka Kreta.

För er som har varit där, visst håller ni med mig?
Dela med andra:    

Kommentarer
Klara2 säger:
Vad härligt det låter. Vi åker ospec. till Kreta den 14 juni med fritidsresor och ska stanna en vecka. Jag längtar jättemycket, när jag ser de fina bilderna därifrån.
Postat 2009-06-01 09:31  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet