Stöd Ukraina

Bibchens blogg

Fredag 1 Mars 2019 - Puerto de Mogán

Utflyktsdag

Slöjmoln, tidig sval morgon, maken och jag tar hissen ner till den väntande bussen. Vi har valt att ännu en gång bege oss på utflykt med Atlanta Tours. Turen är på heldag och kostar 8 Euro!!! I det ingår buss, skandinavistalande guide, lunch och en flaska rödvin vid hemresan. Dock måste man då åhöra en timmes långt föredrag om konsten och "nödvändigheten" att sova i en ullbädd med ulltäcke och ullkudde.
Vi har varit på denna utflykt (fast annat resmål) tidigare, så vi visste om föredraget. Redan förra gången frestades vi att köpa var sin ullbäddmadrass, vilket vi aldrig ångrat (köpte den dock hemma i Sverige - dessutom billigare!)

När vi skulle åka från föredraget och lunchen uppstod ett problem. Det tycks enl. broschyren gå flera ollka turer på fredagarna och vi hade valt en kortare tur med sista anhalt i Puerto Mogan, lagom och praktiskt, tänkte vi. Nu visade det sig att flertalet andra hade valt andra turer, och nu fick vi välja. Majoriteten kom INTE från Puerto Mogan, således hamnade vi på exakt samma resa som vi gjort några år tidigare!!! Enl. guiden hade det varit för få anmälningar för vår resa, därför kunde de inte ha två bussar, utan slog ihop tre resmål till ett!! Vore ju bra om vi fått veta det vid starten, så hade vi säkert valt en soldag på stranden i.st. för en kylig "returresa" i bergen.
Som tröst fick 2 flaskor rödvin!! vid hemresan, men dagen kändes lite snöplig.
Man lär sig av misstag, säger man.
I morgon blir det solstol hela dagen, rökt lax och "Andra chansen" :-)
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Slutspurten
37 veckor sedan
Meditationsvandring
38 veckor sedan
Min sommarsäng
38 veckor sedan
Kyrkbröllop
38 veckor sedan
Skur efter skur........
38 veckor sedan