Stöd Ukraina

Snickarhelles blogg

Måndag 17 Mars 2014 - Barbados
Resealbum: Barbados

Två veckor på Barbados!

En sol & Bad resa med lite happenings.
Vi besökte bl a destilleriet Mount Gay. Världens äldsta romdestilleri.
På hela barbados kan du handla taxfree och det finns gott om märkesaffärer.
Vi åkte jeepsafari en dag och det var en riktig jeep där vi satt ute med skydd för solen. Vi besökte bl a Edge Kliff, Bethseda och Lucy Hill. Kanonbra tur!!
Barbados landslag i Cricket hade match mot Trinidad Tobago när vi var där, så det blev ett besök på arenan för att den en av matcherna. Det var varmt, inte mycket folk och ganska långtråkigt men kul att fått den erfarenheten.
En tur med lokalbuss till Nordligaste udden. Inga problem, folk är så hjälpsamma. Vi besökte Animal flower cave.Fantastisk utsikt. På vägen hem fick vi åka skolbuss sista biten. Det var en upplevelse. Mycket prat, många barn och trångt!
Cranes Beach hade vi hört att det skulle vara värt ett besök. Där de spelat in en av Pippi-filmerna. Vi tyckte inte att det var så speciellt men på vägen hem stannade vi till på Concorde-museet. Det var verkligen bra!
I Oistin finns det mycket yrkesfiskare och då kunde vi köpa lite fiskrens vilket vi tog med ut på den långa bryggan och matade sköldpaddor med. Häftigt att det kom så många.
Sista veckan hade vi bestämt att vi skulle ta en katamarantur, så så blev det. En riktigt stor katamaran och riktigt mysigt blev det. De som ville fick bada med sköldpaddor och dyka vid vrak. Vi stannade till vid en "privat" starnd så vi fick simma i land.Pracis där Mariah carey har sitt hus på Barbados. Vi fick även se Rihannas hus och där Tiger Woods hade sitt bröllop. Flygfisk fick vi se och det var kul att de bara flyger upp ur vattnet.
Två underbara veckor på Barbados
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Hemresa
8 år sedan
Green Bowl beach
8 år sedan
Water Blow
8 år sedan
Regn,regn,regn
8 år sedan
Sista incheckningen
8 år sedan