Stöd Ukraina

Plutozs blogg

Lördag 14 Maj 2011 - Miami Beach

Tips för Miami

Jag var i Miami i maj och bodde på Hotel Ocean, det ligger precis vid stranden på Ocean drive, precis i mitten av south beach, till bra pris, helt perfekt. Fräscha och stora rum och bra personal som hjälper till med allt man behöver. Den ligger mitt i själva strand/restaurangdistriktet så man kan gå vart man än ska. Väljer man att bo i South beach behöver man ingen bil vilket är väldigt bekvämt.

http://sv.hotels.com/ho105609/hotel-...a/#description

Andra tips i Miami:

1. Ta en dagstur till Key West. Otroligt häftig resa och skönt ställe att bara vara på. Går man till monumentet vid vattnet så befinner man sig vid USAs sydligaste punkt. Resan görs på en lång väg över vattnet då man har mexikanska golfen på ena sidan och Atlanten på andra.

2. Ta en guidad kombinerad buss/båt tur runt Miami. Gärna i början av er vistelse, då vet ni sen vilka olika stadsdelar som finns och vilka ni tycker är intresanta. (De visar även huset där Scarface spelades in, huset där modeikonen Versace blev mördad och alla kändisars hus).

3. Ät på någon av alla kubanska restaurangerna.

4. Om ni gillar Miami inc eller tatueringar så finns killarnas studio på Washington ave och de har även en bar längst ner på samma gata.

5. Handla märkeskläder, jeans eller sneakers. Dollarn är fortfarande otroligt låg, så det är billigt att handla. Det finns köpcentrum lite överallt. Bor ni i South beach kan ni promenera till Lincoln road som är en lång gågata med massa affärer.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet