Stöd Ukraina

Daytonas blogg

Lördag 9 Maj 2009 - Daytona Beach
Resealbum: DaytonaBeach

Time...

Det tar tid att lägga in alla bilder, så nu samlar vi på oss och chockladdar på söndag istället.
All väl här i paradiset, ja vad annars att vänta? Det är hett, idag 95 F i skuggan, blir väl en 35 C och lägg till 75 % luftfuktighet så förstår ni hur härligt det är.
Igår ( torsdag) så var det någon missunsam jäkel som dansade molndansen, för helt plöstligt försvann solen från den annars så klarblå himlen. Vi blev alla lika förvånade och våran sol och bad dag fick ett snabbt slut. En snabb uppiffning senare befann vi oss på MOAS, Museum of art and sience. Ena flygeln var avsedd för barn, typ ett teknikenshus. Tydligen så pumpar det bikerblod även i den lille greven, för det han tyckte var roligast där, var att sitta på en mini Harley och brumma och brumma och brumma....
Efter ett antal tjat så kunde vi till slut gå vidare, och kollade på resten av museet, bla en dinosaurie utställning, ganska spännande för en 4 årig gosse. Mamma kände sig lite shoppingsugen efter det, så vi åkte till Target och fyndade lite kläder. Sen lagade vi pasta och köttfärsås, tog det allmänt lugnt och somnade rätt tidigt.

Idag fick vi tillbaka för all sol som stals från oss igår, och det blev den hittills hetaste dagen. Vi har lekt på stranden ( ja ,vi gjorde palt idag igen ) och mamma har till med doppat sig i det 22 gradiga havet. Plask vid poolen, med många dyk för att kyla överhettade huvuden .
Kl 5 i dag, så hade vi date med Diana och Andy från England, vi drack mojitos och åt riktigt gott på TGIF. Vi avslutade kvällen med ett par drinkar på Beach Bucket, där vi satt alldeles vid stranden och mådde gott. Nu är vi hemkomna igen, jag och loppe ligger i sängen. Peter kollar på nån av 90 kanalerna vi har, och som ändå inte visar nått bra. Loppe kollar på Tintin, en ny favorit och Mr Sandman är inte långt borta ( Mr Sandman är John Blund i amerikansk version )
I morgon väntar en ny dag fylld med sol , bad och strandlek, lunch ska intas på Ocean Deck, vi ska bara må gott och ha det bra. Det enda måstet vi har i morgon är att spela på Florida State lottery....vi vill ju pensionera oss här..NU!!!!

Vi tycker det är jättekul med kommentarer, mer sånt vill vi se. Och till dom 2 ohängda sönerna där hemma säger jag- SKÖT ER!!!!!
Ha det bäst-flodhäst....
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Antligen Hemma
11 år sedan
Some catching up..
11 år sedan
Good Morning
11 år sedan
Valborgs
11 år sedan
Saturday morning
11 år sedan