Stöd Ukraina

Ekstroms blogg

Onsdag 20 Februari 2008 - Bangkok

Tillbaka i Bangkok!!

Vi var inte sa varst bra pa det har med att lagga ut inlagg nar vi ar ute och aker.
Det ar ju for vi har sa mycket att gora hela tiden.
Nu ar vi iaf tillbaka i Bangkok.
Phuket,Patong var en upplevelse. Mycket strander, mycket forsaljare, mycket skandinaver, mycket barer och barflickor. Inte riktigt var stil. Det ar skont med strandliv ett tag men i langden kan det bli lite tradigt om man vill uppleva saker.
Vi akte ut till Koh Phi Phi pa lordagen med en bat overfull med turister. Jattevacker plats och vi fick aven se stranden dar filmen The Beach spelades in med Leonardo Dicaprio.
Valdigt varmt och valdigt langgrunt. Ca 37grader i luften och nastan lika mycket i vattnet kandes det som.
Andreas lyckades fa matforgiftning i Patong, vi at middag i ett gulligt matstand ute pa gatan i ett omrade som kandes lite mer Thailandskt. Kande mig lite risig i kistan nan timme efterat och lag resten av natten med alla ingredienser sasom standiga toabesok, frossa samt yrade (enligt Pauline) om allt fran batar till paraplyer.
Dagen efter tog vi det ganska lugnt (av forklarliga sjal)
Det tog nagan dag att fa igang magen for att ata, men inget dodar en harding :-)
Vi har iaf gatt barfota hand i hand pa stranden, sett ljusballongerna dom slappt ivag, gatt pa barer, legat pa stranden och legat vid poolen.
En rolig sak var att vi traffade pa en kille som fran borjan var svensk men nu bodde i Australien som byggde en Resort i narheten av Patong som just hade varit med en finansiar fran Sundsvall och visat bygget. Vi kommer fran Sundsvall-ar i patong-ska till Australien :-)
Han sa att det var kallt i Tasmanien om vi skulle dit sa vi maste kanske ta pa oss langbyxor for forsta gangen pa resan. Tiden far utvisa....
Vi ska forsoka skarpa oss med bloggningen
Mvh Pauline & Andreas
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Summering av Bangkok
16 år sedan
Tillbaka i Bangkok!!
16 år sedan
Kommit valbehallen till Thailand
16 år sedan