Stöd Ukraina

Morbidellos blogg

Torsdag 17 Juli 2008 - Sunne

SUNNE VATTENLAND - som barn på nytt!

Sunne Vattenland är ett måste för att vattenälskare samt för dig som önskar att du var det - oavsett ålder! Här finns allt möjligt som kittlar i maggropen; åka badringar med "fritt fall"-känsla, åka badringar i stora rör (mycket kul!), åka i runda "livbåtsaktiga" ringar som rymmer upp till 4 vuxna och sen in i ett rör med vatten - svisch säger det bara och det skrattas och tjoas glatt i dessa knalligt lilafärgade rör.

Om man vill utmana styrkan, tålamodet och balansen - ska man upp på Bubblan. Det är en jättestor uppblåsbar bubbla i regnbågens färger, med en dusch-svamp-hatt högst upp, som ser till att bubblan hela tiden blir blötlagd och längst ner är det en pool. Man drar sig upp med hjälp av rep, försöker hoppa några gånger på bubblan där uppe utan att trilla ner - sen trillar man ner=)

Kolsnäs Camping som är i anslutning till badet är relativt stort och är välbesökt av norrmän. Förståeligt då det är så nära till Norge / Oslo. En fin badstrand, minigolf, restaurang, bowling m m. Rent och snyggt överallt och rekommenderas till alla som vill göra något kul i sommar.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet