Apskafts blogg

Tisdag 11 Mars 2008 - Riobamba

Snurr i Ecuador

Nu har vi snurrat runt i mitten av Ecuador i ca 2 veckor, utan att ha tagit oss nanstans i stort sett. Men har ifran ska vi jobba oss soderut mot Peru. I Quito lyckades vi tillslut boka om var hemresa, och forlanga hela trippen med ca 3 veckor, skont att slippa stressa!
Vi har nu antligen kommit in i de riktiga Anderna, med snokladda toppar och hela kittet. Det ar helt otroligt vackert, och svart att tanka sig att i stort sett alla stader har ligger nagra hundra meter ovanfor Kebnes topp. Imorrn aker vi till Cuenca, Ecuadors tredje storsta stad. Vad vi ska gora dar vette sjutton, men det ar ett bra avstamp soderut, mot Peru.

Ha det gott Sverige!

peace
Dela med andra:    

Kommentarer
Bandola säger:
Tur att ni inte lägger upp så mycket bilder för det vore olidligt att sitta här och kolla på dom, res-suget skulle bli minst sagt jobbigt! Här i Svedala är allt lugnt, Luleå torskade slutspelet men klarade sig undan kvalet, våren gör sig påmind, lite snö som fan så den lär väl bli kort. Jag och Susanne förbereder oss lite smått inför en fjällresa till påsk. Vi sticker till Ritsem på långfredag och blir där en vecka. Med skotern på släpet, 100 liter bensin och ett fiskekort kan det hända att det blir en helt underbar vecka. Ska (försöka) pimpla upp nån röding åt dig! Ta det piano där borta så ses vi inom kort! /Olala
Postat 2008-03-17 12:44  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Dodsvag, djungel och fodelsedag!
11 år sedan
Bilder och sant
11 år sedan
Mycket skrivet, igen.
12 år sedan
Bilder, och mycket skrivet!
12 år sedan
Bilder
12 år sedan