Stöd Ukraina

Resglads blogg

Tisdag 21 April 2009 - Platanias

Snart är det dags! KRETA :-)

Första gången till Kreta, ser med spänning framemot 14 dagar i solen. Letar berättelser och tips o ideér inför resan. Har trots att Kreta måste vara ett av de populäraste resmålen hittat förvånandevis lite info om speciellt Gerani där vi ska bo. Har förstått att det är en ganska liten by, kanske valt något lite mer centralt men nu hade dottern med familj redan bokat här och vill ju vara nära barnbarnen.
Någon som har tips? Hör gärna av er. Är intresserad av fina stränder, små utflyktsmål, bussrna mot Chania (när slutar de t.ex. att gå på kvällarna), trevliga restauranger m.m.
Dela med andra:    

Kommentarer
Resglad säger:
Tack för tipsen, ska genast läsa om dina erfarenheter.
Postat 2009-04-23 13:35  Anmäl
Chagana säger:
Hej!
Jag var på Kreta förra året och det var alldeles underbart!
Jag har skrivit ner lite på http://www.Resdagboken.se under användarnamnet J_S_I_E. Där står det tips om att resa med buss, det står om vår fantastiska upplevelse i Samaria ravinen mm.
Om ni har möjlighet, gå gärna en guidad tur i Chania med svensktalande guid. Vi gick på en sådan med Ticket där vi avslutade kvällen med grekiska rätter. Den turen gjorde att vi utan problem vågade ge oss iväg på flera egna turer de följande dagarna.
Postat 2009-04-23 04:48  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Snart dags...
14 år sedan
Snart är det dags! KRETA :-)
15 år sedan