Stöd Ukraina

Flys blogg

Söndag 11 November 2012 - San Francisco

San Fransisco

Dagen var fri för egna aktiviteter, vilket gjorde att vi fick lite sovmorgon. Denna dag ä en röd dag för Amerikanarna (förutom att det var söndag) då det är veteranernas dag, d v s de hyllar de som varit med i krig och gett sitt liv till detta eller blivit skadade, så det är parader i varje stad, så även i SF, men då jag tidigare hade köpt biljett till Alcatraz så var det detta som stod på schemat idag.
Åkte ut där 10,30 och var där till 14,00 och gick bl a en guidad tur med hörlurar. Var jättefint väder så satt och solade och njöt en del innan avfärd tillbaka, var ju också fin utsikt över SF.
Väl tillbaka blev det sen lunch vid Pier 39 och promenad i det söndagslivliga fishermans warf. Kom till hotellet redan vid 17 så för en gångs skull kunde man slappa någon timme innan det var dags att packa väskan och försöka få med allt man handlat, då det ju är avfärd i morgon. Efter en dusch så var det så avskedsmiddag med resekamraterna på en restaurang i fishermans warf. Detta var trevligt och jag höll tal till vår reseledare och tackade för denna resa.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Hemfärd
40 veckor sedan
Långa promenader
40 veckor sedan
Kvällen var bäst
40 veckor sedan
Avfärd
40 veckor sedan
Sista dagen
48 veckor sedan