Stöd Ukraina

Fambos blogg

Måndag 16 December 2013 - Orlando

Resan till Orlando.

Måndag morgon halv åtta avgick planet till London City airport med oss och en massa affärsresenärer. BA-flighten gick smidigt med ett väldigt litet plan jämfört med den jumbojet som vi sedan flög med från Gatwick. Mellan flygen hade vi fyra timmar och trots taxiresa på 75 minuter och lång incheckning/säkerhetskontroll kändes det som att vi hade gott om tid.

Vi flög för första gången med Virgin Atlantic och det var helt ok. Kidsen (och vi) var överlyckliga över de individuella skärmarna som hade ett stort utbud av film, musik och spel. Mycket folk på planet men ändå inte fullt, helt ok mat och trevlig personal.

Landade 17.50 lokal tid, 23.50 svensk tid. Smidig immigration, våra väskor kom först (aldrig hänt!) och ingen kö till biluthyrningen, skönt med flyt när kroppen är i svensk tid... Barnen somnade i bilen till hotellet när vi körde fel pga dålig vägbeskrivning, bland annat saknade vi avstånd och nummer på avfarterna, och det finns MÅNGA vägar och avfarter. Jisses vad STORT allt är här!

Vi bor på Holiday Inn Main Gate East i Kissimmee, söder om Orlando. Bokat hemifrån via Sembo, fem nätter för oss fem för under 1800 kr, dock utan frukost. Relativt stort rum med två queen size-sängar och balkong. Badrummet är minimalt med handfatet utanför, i rummet.

Hela familjen sov redan 8 pm, lokal tid!
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet