Stöd Ukraina

Ekja97s blogg

Söndag 4 December 2016 - Ao Nang
Resealbum: Thailand 2016

Rafting och Ko Lanta

Igår, den sista dagen på Au Nang var det dags för lite äventyr då vi åkte på "rafting", alltså forsåkning. Tidigt på morgonen blev vi upphämtade i en minibuss som körde oss tillsammans med andra turister till platsen där raftingen var. Bilresan tog cirka två timmar. Raftingen var själva huvudattraktionen men vi skulle också åka linbana, testa "fiskspa" och se på en ap- och elefantshow. Innan raftingen åkte vi linbana, men det var inte så mycket o skriva om. Men sedan steg vi på en gummibåt tillsammans med några andra turister, bland annat ryssar. Båten styrdes av två galna Thailändare med varsin paddel. Det var en rejäl fors! Inte Kålerado på Liseberg direkt utan vi flög bland vattenfall och stenar. Det var väldigt roligt! Erik fick nästan en annan båt över sig.

När raftingen var klar bjöds det på lunch och sedan åkte vi vidare till en djurpark. Där fick vi testa på så kallat fiskspa. Man sätter i sina fötter i ett akvarie fullt med massa fiskar som biter dig. Det var roligt, och lite läskigt. Sedan kollade vi på en apshow, och en elefantshow. Det var också roligt, men vi får hoppas att djuren behandlas väl bara!

Idag anlände vi till Ko Lanta. Resan dit tog ungefär två timmar med båt. Hotellet är fint och ligger precis vid stranden, med lite bättre väder kan det nog bli riktigt bra! Vi har idag även för första gången åkt tuk tuk. Kanske osäkert, men billigt! :)


















Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet