Stöd Ukraina

Lalias blogg

Söndag 5 April 2009 - Sverige

Planeringen pågår

Läser och planerar för fullt inför vår resa i sommar. Vi kommer börja med flyg till San Francisco och ska stanna där 4 nätter. Har bokat ett hotell vid Union Square. Ska bli spännande med spårvagnar och alla backar... Har inte bestämt än vad vi ska göra i SF mer än en tur till Alcatraz förstås.

Sen tar vi hyrbilen och drar söderut längs Highway 1. Ska stanna i Monterey och bo en natt på motell. Nästa stopp är inte klart än men det blir kanske Santa Barbara eller något på vägen dit...

Vi har bokat hotell i Hollywood 7 nätter och kommer faktiskt fira 4 juli där! Efter det bilar vi vidare till Grand Canyon, south rim. Kom fram till att det var bästa stället att se Grand Canyon från. Vi har bokat motell en natt där.

Nästa stopp på resan blir Las Vegas så klart! Vet inte om vi kommer spela något men det blir otroligt kul att se stället. Vi stannar två nätter på ett fint hotell.

Sen ska vi ut i öknen och kommer köra genom Death Valley. Ser inte riktigt fram emot den delen av resan då vi läst att det kan vara 50 grader varmt där...

Vi kommer fortsätta norrut till Yosemit som verkar vara en jättefin nationalpark med vacker natur. Från Yosemit kör vi tillbaka till San Francisco igen och lämnar bilen på flygplatsen när vi åker hem.

Totalt kommer resan ta 3 veckor. Ser verkligen fram emot allt vi kommer få uppleva!
Dela med andra:    

Kommentarer
Nenna säger:
Hej Lalia!
Vi har gjort ungefär samma resa som ni ska göra. Det är helt underbart. Om ni hinner så gör gärna en avstickare till New Port Beach och Balboa Penninsula. Där är väldigt fint!
Ha en trevlig resa!
Nenna
Postat 2009-04-06 19:25  Anmäl
Sisso säger:
Hur går det med planeringen?!? Tänk att avresa närmar sig med stormsteg..våren går alltid fort :)
Vi firar 4 juli i Nashville.
Postat 2009-04-06 13:19  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Varmt!
14 år sedan
4 juli
14 år sedan
Hollywood
14 år sedan
San Francisco
14 år sedan
Snart sommar!
14 år sedan