Stöd Ukraina

Lilltants blogg

Söndag 6 April 2008 - Suvarnabhumi Airport

Nu har vi äntligen landat!

Klockan är nu 10.15 Thailändsk tid. Våran 12 timmars flygresa med Finnair från Göteborg är nu slut. Det gick ganska bra faktiskt. Vi kunde sova till och från ca 6 tim sammanlagt.

Nu har nervositeten släppt lite. Jag var lite nervös de 2 sista dagarna innan avresan, resfeber kallas det visst *Smile!

Oj, hur ska vi hitta här på denna stora flygplats, var våran första tanke. Men det gjorde vi. Det var bara att fråga efter Domnestic (Inrikes) för det var lite dåligt skyltat. Så vi skulle åka hiss 2 våningar upp sedan var det bara att gå till vårat flygbolag Air Asia som vi hade bokat flyget till Krabi genom.

Vårat flyg till Krabi gick inte förrän kl. 17.05, så vi hade rättså mycket tid över. Men tiden gick och vi hann med att äta i lugn och ro.
Värmen gjorde sig påmind.. Nu var det dags att checka in på inrikesflyget men det var ändå tid över så vi satt på en bänk och nästan somna. Huvudet kändes tungt efter den långa flygresan, så när vi väl kom på planet, så lutade vi huvudet bakåt och vips, så var den 1 timmes flygresa slut.

Puh... vilken lång dag! Bara på med fläkten och in i duschen och slänga sig på de hårda sängarna.
Go Natt!
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Nu är det bokat!
11 år sedan
Dykarcert Open Water Diver!
11 år sedan
Är hemma och förkyld...
14 år sedan
Drömmer mig bort...
14 år sedan
Precis 1 v kvar...
14 år sedan