Stöd Ukraina

Gunilla123s blogg

Tisdag 24 Mars 2015 - Pathum Thani

Meditation 3 dagar på POP House

Dax att börja knyta ihop säcken för min resa. Ett utmärkt sätt att göra det på är att meditera i 3 dagar. Få verktygen för att min meditation ska bli lättare och bättre och djupare.
Så 3 dagar tillsammans med 10 andra förväntansfulla människor från många ställen runt om i världen.
POP-house är en egen organisation men som ändå hänger tillsammans med Dhammakaya Temple, munkarna som hjälper oss kommer från templet och det är deras del av buddismen de lär ut.
Delar rum med 5 andra kvinnor, från Kanada, USA, Iran, Singapore. En brokig samling människor med varierande erfarenhet av meditation.
POP house (Power of Peace) är en liten pärla, lugnt och skönt och tyst. Härlig personal som består av volontärer. God mat.
Dagarna varvas med egen meditation, yoga, vägledning och guidning genom meditation av munkarna. Sitter både inne och ute i det fria och mediterar.
Eftersom munkar bara äter 2 ggr/dag får vi oxå mat 2 ggr/dag så lunchen ska man stå sig på fram till frukosten dagen därpå. Det hade vi liiiite svårt för och magen kurrade på de flesta av oss framåt kvällen. Så de trollade fram lite yogurt till oss, tack snälla :-)
Vi hade annars planer på att palla bananer från bananträdet, långt framskridna planer :-)
Llite si och så med sömnen första natten då en av tjejerna pratade i sömnen så det stod härliga till Men så är det att vara på "kollo"
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet