Stöd Ukraina

Bengteriks blogg

Fredag 3 December 2010 - Maldiverna

Maldiverna

Vi startade från Unawatuna klockan 2 på natten. Vi kom fram till flygplatsen vid 5-tiden på morgonen. Vårt plan till Mahle går 7.20 så vi har några timmar att slå ihjäl. Efter incheckning satt vi oss och åt frukostlådan vi fått med oss från hotellet. Flyget över till Mahle tar runt 1 timme.Efter detta åkte vi sjöflyg till Helengeli, den lilla atoll vi ska bo på. En härlig flygresa där vi kan se en massa vackra atoller. Planet landade en bit ut från ön och vi hämtades upp av en motorbåt som tog oss den sista biten. Framme vid ön tog vi våra ryggsäckar och visades till baren där vi fick en välkomstdrink tog av oss skorna och bara njöt. Här är det vit korallsand nästan
överallt (inte inne på våra rum) i baren, matsalen är det så i alla fall. Rummen är jättemysiga med öppen toalett och dusch under delvis bar himmel. Bytte snabbt om för att ta ett bad innan vi beställde in lunch. Här kostar allt i dollar och priserna är som hemma, men det är ju semester. Snorklingen är helt otrolig. Man behöver inte komma ut nästan något från stranden innan man ser fiskar som i ett akvarium.
Eftersom vi är lite trötta så blir det en tidig kväll efter middagen. Vi hann dock med att ta en drink i baren. Förresten det kom en häftig regnskur på kvällen.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Hemma
13 år sedan
Hemfärd
13 år sedan
Näst sista dagen
13 år sedan
Dåligt väder
13 år sedan
Ännu en underbar dag
13 år sedan