Stöd Ukraina

Lindaks blogg

Tisdag 19 Juni 2012 - Orlando

Kennedy Space center

Intressant dag, där vi har tittat på raketer och rymdfärjor. Start simulator som skulle likna ett uppskjut var häftigt och även om inte krafterna var lika som i en riktig rymdfärja så kändes det en del i kroppen. Ansiktet åkte bakåt så nu Ser vi några år yngre ut;)! Det var häftigt att se platsen där man skjuter upp raketerna även om man fick se det på avstånd. Det tog hela dagen. Vi valde först en väg som var tullfri dit men tillvägd hem. Tullen var inte dyr så det var ett mycket bättre alternativ. Man lär sig hela tiden. Det är annars inte svårt att köra bil utan enklare än hemma. Det kan t ex stå att man snart korsar väg x snart vilket underlättar. Gpsen via iPhone funkar men vi använder kartan mest. Om väskan dyker upp ska vi lägga upp lite bilder också, just nu funkar det inte. Hotellet är väldigt lyhört. Låter som grannarna sitter i vår säng och en av dem är förkyld. Barnen har fått öronproppar för att sova. Frukosten som skulle vara continental d v s toast med the var i allafall bättre än utlovat. Barnen fick prova på amerikanska våfflor och jordnötssmör men det blev ingen större succé. Vi lär oss också att en medium cola är en large hemma. Eftersom mkt är stort går det lätt att dela på portionerna.
Lite shopping blev det idag eftersom Lindas kläder börjar ta slut. Eftersom man tror att väskan ska dyka upp så köper man lite i taget. Men just nu känns det inte rimligt att snart ha den väskan också. Patrik har försökt ringa i två dagar utan att få tag i dem. Just nu har de inte vår nya adress eftersom vi skulle kontakta dem i går. De vet dock att vi lämnade N Y söndag klockan 12.00. Det blir väl som i Sällskapsresan, väskan åker jorden runt och återfås när vi kommer hem igen.
Imorgon blir det Seaworld. Dags att sova så man orkar! Ha det bra!
Dela med andra:    

Kommentarer
Sivan1954 säger:
Hej! Låter som det var häftigt att känna hur det var att bli uppskjuten i rymden. Förstår att ni tyckte det var häftigt. Vilka upplevelser ni har.Har varit med Sandra i Växsjö när hon jobbat idag kul att hänga på o se hur hon jobbar shoppat lite tillsammans mysigt att få lite tid tillsammans. Vi tog veckans orientering när vi kom hem, en runda som blev nästan nio km på två timmar med lite felmarginal ha ha....... Men kul hade vi bra motion blev det, sen lite grill när vi kom hem. Förstår att ni inte vill ha väskan då ni klarat er så länge utan. Vad ska ni göra imon? Kram Sandra o Thomas hälsar
Postat 2012-06-19 22:49  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Berömd strand och racing
6 år sedan
Seaworld
6 år sedan
På väg tros allt
6 år sedan
O har feber
6 år sedan
Gasparilla
6 år sedan