Stöd Ukraina

Paulinas blogg

Måndag 25 Februari 2013 - Göteborg

Kalifornien - Festivalparadiset som aldrig sover

Själv är jag ingen festival-tjej. Men det är många som älskar att gå på festival. Då kan jag tänka mig att Kalifornien är ett av drömresmålen. Här kryllar det av festivaler. Här får du en liten guide om de största festivalerna i soliga "Cali"!

Coachella Het festival på alla sätt. Kändisar och vanliga människor trängs i 30-graders värme utanför Palm Springs, mitt i öknen. De allra största banden uppträder här. Pågår 12-14 och 19-21 april. Biljetterna kostar fr 349 dollar!
http://www.coachella.com

Red Bluff Round Up Cowboys och Cowgirls beger sig till nordligaste Kalifornien i april för att uppleva amerikans rodeo. Festival för både barn och vuxna med massor av aktiviteter och countrymusik. 19-21 april.
http://www.redbluffroundup.com/

Gilroy Garlic Festival Söder om San Francisco ligger Gilroy som är världens vitlöks-huvudstad! Här anordnas en av USA största matfestivaler. Testa vitlök i alla dess former. 26-28 juli.
http://gilroygarlicfestival.com/

Wanderlust California Musikfestival av det lugnare slaget. Morgonen startar med yoga, meditation och ekologisk frukost. Här spelar elektroniska band som Moby och DJ Dragonfly. Här får du mer än musik, vad sägs om undervisning i massage och dans under stjärnorna? 18-21 juli i North Lake Tahoe.
http://squaw.wanderlustfestival.com/

Sök bästa flygbiljetterna till underbara Kalifornien här: http://www.reseguiden.se/resor/kalifornien/r5332921

//Paulina
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet