Stöd Ukraina

Anns blogg

Tisdag 12 December 2006

I väntans tider....

Intet är som väntans tider, heter det ju. Vissa av oss hinner inte vänta på det roliga förrän det står för dörren. Imorgon är det tidig luciamorgon, sonen och hans klass på Västerskolan skall till Trestads Mobiltelefoner och lussa, samling 6.45 YES! Dottern prackas på grannen, tillika en av mina arbetskamrater, för färd med lusselinne till Östrabo och vårt eget luciafirande. På fredag och lördag kl. 18.00 ska Västerskolan ha sina årliga julkonserter i Uddevalla kyrka, kom dit du med så får du uppleva en underbar musikstund. Förhoppningsvis går inte brandlarmet igång i år som det gjorde en gång förra året.
På lördag morgon är det dags för tidig uppstigning igen, det är Citroen cup i Göteborg som hägrar. Oddevolds p94or ställer upp med tre lag, dagen till ära åker vi buss. Det blir väl några vändor med "Bohus Bataljon-låten" som uppvärmning i bussen.
Det ska bli intressant att se om idrottshallen står kvar på rätt ställe efter alla dessa översvämningar som Göteborg fått dras med de senaste dagarna.
Hur som helst - det blir en händelserik vecka för oss, håll gärna tummarna för våra lag på lördag (ev söndag om gruppspelet går bra.)
Ha en fin vecka alla forumläsare!/Ann
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet