Stöd Ukraina

Hakanmags blogg

Lördag 27 Juni 2009 - Hội An
Resealbum: Vietnam 2009

Hoi An

Idag har det åter varit en solig dag i Hoi An.
Vi hyrade ett par cyklar och cyklade till Cua Dai Beach. En fin cykling på 5 km från stan österut. Hus blandat med landsbyggd. Ni skall veta att det är varmt att cykla i 35 graders värme. Puh..
Cua stranden är söder om China Beach, man kan säga att det är samma strand egentligen för den ena slutar eller börjar inte utan de går ihop.Vandrar man 2 mil norrut så kommer man till Danang och det är sandstrand hela vägen. "Väldigt långt å gå!"
När vi varit på stranden cyklade vi tillbaka och prövade på att cykla i gamla-staden. Spännande! Här vill det till att inte vingla för mycket...Cyklade runt och kollade på de sevärdheter vi inte kollade på igår. Det finns massor av gamla Kinesiska och Japanska handelshus, samlingshus samt tempel från 1500-talet och frammåt.
Ikväll har vi åter varit ute och gått samt ätit i Hoi An. Finns många bra resauranger. En känd som vi åt på igår heter Miss Ly. Kanonbra mat. Idag åt vi på Mermaid, också bra. Idag kostade maten ca: 80-90 kr och då inkluderade det mat för två samt två stora starköl.
Efter maten gick vi till ännu ett känt ställe. Banana Split Cafe. Naturligtvis åt vi glass samt tog var sin kaffe. Allt för 20 kronor.
Är ni i Vietnam så prova White Coffe. Det är kaffe med söt trögflytande konsederad mjölk. Väldigt gott...
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Nu är det nära!
6 år sedan
Hemma
9 år sedan
Jimbaran
9 år sedan
Kuta
9 år sedan
Ubud
9 år sedan