Stöd Ukraina

Magnus_nerjas blogg

Söndag 23 Mars 2008

härlig vinter till ända

Det är många gånger som vi har förundrats över att man kan ha ett så bra vinterklimat och fortfarande befinna sig i Euuropa. Hela vintern har mest varit sol och hållit sådär en 19 grader i skuggan. Folk har kunnat ligga och sola på takterrassen i januari. Under vintern så har vi många pensionärer eller andra som kan vara borta en lite längre period. De bor ofta 5-7 veckor så det blir väldigt familjärt och alla bryr sig om varandra. Läs gärna omdömen från de som bott hos oss i vinter:
http://www.nerjaadventures.com/pages/grupper-kommentarer.html
Det känns väldigt trevligt att få vara hem åt en massa trevliga människor under några månader så detta är något vi satsar på varje vinter. En hel del av de som bott här de senaste vintrarna kommer också tillbaka nästa vinter men det finns en del rum kvar om det är någon som är intresserad.
http://www.nerjaadventures.com/docs/vinterresa-09-opt.pdf
Nu när våren kommit så är det istället en hel del sportgrupper som kommer till oss.
Det är också kul men är ju en helt annan tillvaro med mycket fix.
Glad påsk på er och soliga hälsningar
Magnus
Dela med andra:    

Kommentarer
Reseglad säger:
Kul att se dig inne på reseguiden igen!Nerja är en underbar liten by,jag håller till i Peniscola och här är det också bra temperatur och soligt.Tur att man inte behöver vara hemma i Sverige när det är kalt där.Hyr du även ut hus och lägenheter?
Postat 2008-03-24 09:22  Anmäl
Zenita säger:
Hejsan Magnus Eva och Hjalmar
Jag vill så här mitt i helgen ändock önska er en Glad Påsk. Det blir allt mer intressant att få komma ner till er och få vara era gäster. Ni var verkligen gästvänliga och gjorde det trivsamt för oss., för att inte prata om den goda frukostbuffén, Ha dä gôtt
Hälsningar från Lena i Deje
Postat 2008-03-23 17:26  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet