Stöd Ukraina

Gayresors blogg

Tisdag 12 Oktober 2010 - Malaysia

Gay i Malaysia

- Cafe

Dome Cafe i Kuala Lumpur, Malaysia.
Ligger längs den livliga Jalan Sultan Ismail trottoaren är detta särskilda uttag populär bland dem som är intresserade av att fånga passerande parad. Prisvärd omfattande meny.

Albion - moderna brittiska Mat & Bar i Golden Triangel, Malaysiaa.
Nytt tillägg till KL matvärld, serverar Albion fantasifull mat som återspeglar aktuella trender i brittiska kök och innovativa cocktails inspirerad av London Style. I elegant lockande utrymmen. Det är en idealisk plats för en romantisk middag eller en samling vänner.
Öppettider 12:00 till 00:00: tis - sön
Webbsida http://www.albionkl.com

- Boende

Hotel Capitol, Malaysia, Kuala Lumpur.

Tre stjärnor, är hotellet inte bara smakfullt inredda men ligger ett stenkast från Bukit Bintang, en trendig shopping (och kryssningar) distrikt. Om du kan göra utan ett gym och pool i samma byggnad (du kan använda tjänsterna i sitt systerhotell över vägen), är detta definitivt valuta för pengarna och rekommenderas.
Webbsida http://www.capitol.com.my

- Uteliv
Marketplace Malaysia, Kuala Lumpur.
En ny snygg klubb där Metrolounge brukade vara. Med en fantastisk utsikt över Twin Towers från dansgolvet, spelar en mer modern blandning av läckra hus än sina konkurrenter. Dansgolvet är mycket liten och kan bli lite obekvämt men det finns en stor takterrass kan svalka sig. Publiken är vänliga och sofistikerade.
Webbsida http://www.marketplacekl.com
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Gay i Malaysia
13 år sedan
Gay i Peking
13 år sedan