Stöd Ukraina

Barcelonaguidens blogg

Måndag 11 Maj 2009 - Barcelona

Festen som kom av sig..

Allting var upplagt för fest. FC Barcelonas hemmastadium Camp Nou var utsåld, en enorm storbildsskärm hade monterats på Plaza Catalunya i centrala Barcelona och hela Katalonien satt klistrade framför sina TV skärmar. Ikväll skulle den anrika La Liga vinnas! Barca inledde bra och efter första halvlek ledde Barcelona med 3-1 och polisen började stänga av stora delar av Barcelonas innerstad för att förbereda sig inför nattens firande. Spelarna i Barcelona tänkte nog också de på firandet för i andra halvlek var det inte samma gnista i hemmalaget.

I den 77 minuten kom 2-3 och när Vila-real sedan kvitterade i den 92 minuten tystande hela Barcelona och speciellt vi drygt 96 000 åskådare som var på plats på Camp Nou. Det som skulle bli en sådan fest hade i sista sekunden blivit utbytt till besvikelse. Alla Cava flaskorna fick sättas på kylning igen.

Det enda positiva med denna kväll var att man kunde sova lugnt, utan tutande bilar, skrikande människor och vajande flaggor. Och nästa helg har vi en ny chans att vinna La Liga!

Dagens middagstips: La Muscleria
Musslor, Pommes Frites och god öl.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet