Barcelonaguidens blogg

Torsdag 24 Maj 2018 - Barcelona
Resealbum: Barcelona
Efter 9 år av renovering har den vackra marknaden Sant Antoni åter öppnats. Marknaden som ligger i centrala Barcelona har genomgått en rejäl omvandling och rymmer nu 226 olika matstånd samt en supermarknad och ett gym. Missa inte nästa gång ni är i Barcelona!

https://barcelona-turist-guide.se/blogs/nyheter-fran-barcelona/antligen-oppnar-m...
Onsdag 25 April 2018 - Barcelona
Resealbum: Barcelona
Följ med till den ekologiska vingården Parés Baltà 50 minuter från Barcelona. Turen är på en halvdag och är perfekt för mindre grupper, familjer samt företag. Ni åker som privat grupp och blir guidade på gården innan det blir provning av viner samt cava och gårdens olivolja.

https://barcelona-turist-guide.se/collections/storsaljare/products/privat-vin-oc...
Tisdag 24 April 2018 - Barcelona
Resealbum: Barcelona
Barcelona är mer än bara byggnader av Gaudí. Staden är full med små och stora skulpturer och konsverk. Häng med oss när vi besöker några av de mest emblematiska monumenten i Barcelona. Från katter i Raval till en glad hummer nere vid strandpromenaden.

https://barcelona-turist-guide.se/blogs/sevardheter-i-barcelona/en-stadsvandring...
Måndag 23 April 2018 - Barcelona
Resealbum: Barcelona
Idag är en väldigt speciell dag för många katalaner då man firar Sant Jordi, bokens och rosens dag. Miljoner människor kommer under dagen besöka centrala Barcelona för att köpa en ros och bok till sina närmaste.

Under dagen kommer över 7 miljoner rosor att säljas i hela Katalonien.

Läs mer nedan om Sant Jordi
https://barcelona-turist-guide.se/blogs/fakta-om-barcelona/sant-jordi-boken-och-...
Fredag 20 April 2018 - Barcelona
Resealbum: Barcelona
Är ni runt Plaza España och är sugna på lite shopping? Då ska ni besöka shoppingcentret Las Arenas som öppnade 2011 efter att ha varit en tjurfäktningsarena sedan 1900. Idag är här fullt med affärer, en biograf samt en takterrass med restauranger och en fantastisk Panoramautsikt över Barcelona.

https://barcelona-turist-guide.se/blogs/nyheter-fran-barcelona/tjurfaktningsaren...
Fredag 22 September 2017 - Barcelona
Resealbum: Barcelona
Om du har valt att besöka Barcelona denna veckan så har du verkligen haft tur! Det är nämligen dags för Barcelonas största stadsfestival La Merce! Festivalen pågår fram till den 25 september.

http://www.barcelona-turist-guide.se/default151.asp?view=barcelona/gatufestivale...
Torsdag 13 Juli 2017 - Barcelona
Can Paixano är en bar i Barceloneta med mycket karaktär och det är mycket billigt. Du betalar runt euron för ett glas bubbel och en flaska för runt 6,00, efter klockan 17 får du bara köpa på glaset. Som tapas till det kan du få en burgare, korv, laxsmörgåsar och mycket mer. Adress: Reina Cristina 7, Metro: Barceloneta L4
Torsdag 6 Juli 2017 - Barcelona
Denna stora nöjespark ligger endast en timme från Barcelona just intill kuststaden Salou. Parken är en av de största i Europa och har till och med sin egen tågstation vilket gör att man lätt tar sig hit från Barcelona. I år har man också invigt parken Ferrari Land som ligger precis bredvid.http://www.barcelona-turist-guide.se/default93.asp?view=barcelona/dagsutflykter/...
Onsdag 5 Juli 2017 - Barcelona
Primark hittar ni i shopping centren L'illa och Diagonal Mar.

http://www.lilla.com/en/

http://diagonalmar.com
Tisdag 4 Juli 2017
Loppmarknaden Els Encants i Barcelona har fått sig en rejäl ansiktslyftning de senaste åren. Missa inte när ni besöker Barcelona.

http://www.barcelona-turist-guide.se/default138.asp?view=barcelona/marknader/els...