Stöd Ukraina

Linnlias blogg

Tisdag 5 Januari 2010 - Busselton

Delfiner!!

Hej!

Igår var vi på dolphin discovery centre i Bunbury, ett av de ställen i världen där delfinerna självmant kommer in till stranden och visar upp sig och har gjort så de senaste 40 åren. Numera är det förbjudet att mata delfinerna och de som jobbar på centret forskar om delfinerna och ser till att alla besökare följer reglerna.
På morgonen kom en hona med unge (Levy och Eclipse in till streanden och simmade bara 25 centimeter från Sjaak och tjejerna som stod med vatten upp till midjan. Linn tyckte det var alldeles fantastiskt men Lia var inte så imponerad.
Lia blev däremot imponerad på eftermiddagen då vi var på delfin safari och såg massor av delfiner. (Shanty, Calypso, Star, Razor, Nemo, Lunchbox, Esky, Nicki, Pickle och fler som inte jag kommer ihåg namnet på och just nu är inte tjejerna här och kan påminna mig!!)
Solen gassade från en klarblå himmel och trost solskydd 30+ kom vi hem och var brända så vi skippade stranden och badet !!

Imorgon lämnar vi Busselton för sista etappen på vår resa- Freemantle, känns både spännande och vemodigt. Tiden går alldeles för fort!!

Sjaak väntar fortfarande på att åka och fiska och på lördag bär det iväg ut på havet för att få upp ett riktigt monster till fisk så att han har något att skryta med när svärfar och grannen drar sina fiskehistorier!!

Kramar från oss alla, och en särskild stor kram till Sebban- vi saknar dig!!
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Snart....!
11 år sedan
Kuala Lumpur
11 år sedan
FRAMME!
11 år sedan
Koalakramar!
11 år sedan
Cityliv
11 år sedan