Stöd Ukraina

Mariabs blogg

Lördag 18 September 2010 - Lombok
Resealbum: Indonesien 2010

Dag 15 - Frân Lombok mot Bali

Sista frukosten, sista dan.....hade gärna stannat längre. kan bli svârt att fâ nâgot bättre......men vi har ju Bali kvar....Vi fâr se vad som väntar oss där.
Eftersom de har festligheter vid stranden pâ Senggigi , har vi blivit meddelade a hotellet att det är otroliga köer med bilar frân och med klockan 11-12. För att inte komma för sent till flygplatsen fâr vi ta en taxi klockan 10. Vi är framme snabbt, men vi har tur inte mycket trafik. Otur att vi nu fâr vänta 6 timmar innan vârt flyg avgâr. Flygplatsen är pytteliten, men vi gör varsin fot massage med reflexologi. jisses vad han tog i. Sen blev vi kvar i deras lounge tills avgâng. Vi flyger med Merapi.
Vid ankomsten pâ Bali , stâr chauffören frân vârt hotell Discovery Kartika Plaza och väntar. Hotellet ser pampigt ut frân utsidan. Vi fâr vârt rum ( superior, nº2038 ). Denna typ av rum är pâ yttersidorna av hotellet. Rummet var ok men väldigt mörkt och ingen utsikt. Vi ber att fâ byta men de säger att imorgon kan vi komma tillbaka. Personalen inte precis vänlig. Vi gâr ut och gâr en sväng mot shoppingcentrat Discovery, precis brevid vàrt hotell och äter pâ KFC.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

San Agustin / Gran Canaria
7 år sedan
Hotell Furama Kuala Lumpur
11 år sedan
Phu Quoc
12 år sedan
Underbara Kanarieöarna
13 år sedan
Dag 16 - Hotellbyte
13 år sedan