Stöd Ukraina

Annalees blogg

Fredag 2 Februari 2007

Brisbane-Sydney med familjen Simpson

Under fyra veckor körde jag och min kompis längs Australiens östkust i sällskap av familjen Simpson. Nåja inte bokstavligt men dock i en campingbuss täckt av stora bilder på den berömda tecknade familjen. Förutom att vara vår transport fungerade bussens få kvadratmetrar även som sovplats, kök, vardagsrum och torkställ. Trångt? Ja definitivt, men framförallt otroligt praktiskt. Särskilt om vi för kvällen stannat till vid en strand någonstans och morgonen efter endast hade några meter till morgondoppet - svårslaget!

Reser man i en Simpson buss kan man inte räkna med att vara anonym på vägarna. Tutande, skrattande och vinkande bilister var något vi stötte på dagligen. Tummen upp av 50 mc-knuttar och guidad visning av bilens attribut för en busslast japanska turister med tillhörande fotografering förekom också.

Låter en hyra av en Simpsonbuss inte som din grej? Lugn det finns även campingbussar med motiv med bl a Batman, Scoobydoo, ABBA och Rolling Stones.

http://www.wickedcampers.com
Dela med andra:    

Kommentarer
Methodmats säger:
haha va skön bil!!! såg lite liten ut bara :)
Postat 2007-02-24 17:02  Anmäl
Angie72 säger:
Vilken underbar ide´! Är det verkligen så billigt som det verkar vara så är det GIVET boende för oss när vi kommer ner! Tusen tack för tipset!
Postat 2007-02-05 11:44  Anmäl
Oskosk säger:
Kul.Adress till uthyrare önskas. MVH Rune.
Postat 2007-02-05 11:12  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Brisbane-Sydney med familjen Simpson
17 år sedan
Biljettena bokade!
17 år sedan
Dublin tips!
17 år sedan
Smakfulla saker i Dublin
17 år sedan

Senaste bildkommentarerna

Sanook
Sanook säger om Annalees bild "nice van!":
Kul - ingick ett flak Duff Beer också? ;)
2 februari 2007 17:23