Stöd Ukraina

Mollans blogg

Fredag 20 April 2007

Behållningen av nya James Bond

....ååå jag blev helt såld på Montenegro när jag såg senaste James Bondfilmen Casino Royale! Vilken kust, vilken natur, jag vill dit i sommar bara jag får med mig min saltstänkte tilltänkte. Är det någon som har bra tips om Montenegro, billiga flyg och schysst boende som inte är charterbetonat? Nåt privat pensionat som är okej för en barnfamilj?
Som ny medlem har jag frossat i alla fantastiska bilder på reseguiden.se och när en tanke om att försöka få kamera och mobil att samarbeta med datorn så att även jag kan lägga in bilder i min hittills tomma bildmapp. (Ett tips är att kolla Sierras bilder, suveräna! SÅ berest att man baxnar, själv har jag aldrig varit utanför Europa, ooääää!)
Hemma i Småland är det idag ynka sju grader och mitt blommande magnoliaträd (8m högt) har blivit hårt sargat av gårdagens hagelskur, med hagel stora som köttbullar.
Nu ska jag kolla Ryanairs senaste resmål, Venedig lockar särskilt! /Mollan
Dela med andra:    

Kommentarer
Mollan säger:
Ja då kommer min saltstänkte tilltänkte att bli glad, han uppskattar säkert en kryssning till Montenegro när han är ledig från sjömanshavet, det känner jag på mig. Man ska inte ge bagarbarn bröd, var det nån som sa. /Määää
Postat 2007-04-20 16:46  Anmäl
Bjornen säger:
Du kan väl åka båt!
Hälsningar
/Börje
Postat 2007-04-20 16:30  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Ska du till Bahrain?
15 år sedan
Öppna famnen direkt
17 år sedan
Behållningen av nya James Bond
17 år sedan