Stöd Ukraina

Reiseleiters blogg

Måndag 1 December 2008 - Göteborg
Resealbum: Västra USA 2009

Alla planer klara inför USA-resan i februari

Nu har alla bitar kommit på plats inför februarilovets USA-resa. OBS att årtal i resrutten är fel, det gick inte att lägga in nästa år på ett resealbum?
Flygbiljetter till Usa bokade vi redan i september. Lufthansa hade bra pris och en snabb förbindelse till Oregon: Göteborg-Frankfurt-Portland på 13 timmar blankt och 6400 SEK per person. Visserligen ändrade LH datum en dag bakåt på ut- och hemresa under hösten, p g a de ändrade från daglig förbindelse till 3 ggr/vecka, men det spelar ingen större roll. Finanskrisen sätter sina spår i tidtabellerna! Huvudsaken LH är stabilt!

Inrikesflyg i USA har vi nu bokat Alaska Airlines Portland-Las Vegas och San José-Portland. Ingen aning hur stabila de är... Men vi har bokat/betalat med Kortet, så jag är inte särskilt orolig.

Hyrbilar (typ Chrysler Voyager) är bokade i Portland och Las Vegas. Från Vegas bilar vi genom halva Californien yill San José utanför Frisco. Billgare flyga från San José än från San Francisco! Och säkert enklare/snabbare hantering på en mindre flygplats. Den fördelen har vi ju vid ankomsten till USA också - antalet internationella ankomster i Portland är lätt räknade, alltså inte samma köer och kaos som på JFK?
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Sardinien på tisdag
13 år sedan
3 dagar kvar!
15 år sedan
Dollarn stabiliserad runt 7,80 - 4 veckor kvar
15 år sedan
Dollarn sjunker
15 år sedan
Dollarkursen
15 år sedan