Stöd Ukraina

Bibchens blogg

Måndag 9 November 2020 - Puerto de Mogán

Acklimatiserade

Det har tagit ett par dagar att vänja sig vid att alltid ha ansiktsmask, att stadsmiljön är annorlunda och att stranden i det närmaste är folktom.
Idag fick vi höra att Puerto Mogan är de säkraste stället att vara på i hela världen just nu. Då känns det skönt att vi tog oss hit.
Flygresan var ju den som oroade oss mest, men som gick jättebra. Vi flög med ett icke fullastat Norwegianplan, som avgick på minuten från Arlanda. Maken och jag fick en hel rad för oss själva. Aircondition sanerades ofta och man fick inte stå i kö till toaletterna. Endast 2 toaletter i bakre planet var öppna och sittplatserna framför var tomma. De som beställt mat fick måltiden i en kartong. Vi andra hade egen mat med, men kunde köpa dricka ombord. Vi hade fint flygväder hela tiden, bara lite skakningar över Bisquayan.
Det som dock blev lite stökigt var trängseln vid hälsokontrollen där alla skulle visa sina ifyllda blanketter. Tempen togs också. Eftersom vi kom före 15 november behövde vi inte något covidtest hemifrån.

Vi kände oss nöjda när vi kom fram till vår hyrlägenhet (samma som vi hyrt i många år). Dock var det en malör när man glömt att vi skulle komma, så vi fick ringa efter nyckelinnehavaren. Dessutom var inte lägenheten helt iordningställd, men med tålamod och gott humör löser sig allt.
Nu är det bara tv som inte fungerar, p.gr. av att ägaren har bytt abonnemang.
Den måste omstartas, hur man nu gör det. Än så länge ser vi på datorn, men 4 veckor utan något större uteliv eller sociala samvaron vore det bra med lite underhållning!! :-)
Den lösningen kommer nog i veckan,
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Slutspurten
37 veckor sedan
Meditationsvandring
38 veckor sedan
Min sommarsäng
38 veckor sedan
Kyrkbröllop
38 veckor sedan
Skur efter skur........
38 veckor sedan