Reseavrådan är nu borttagen

Från den 1 oktober 2021 är avrådan för resor till samtliga länder borttagen, som infördes med anledning av covid-19-pandemin.

Krav på vaccinering och tester samt olika restriktioner gäller fortsatt vid resa till många länder. För aktuell information och vad som gäller för ditt resmål, läs mer här.


Boka tryggt via Reseguiden

Våra anslutna researrangörer erbjuder öppet köp, ombokning, avbokning, ökad trygghet och subventionerade tester. Läs mer här.


Senast uppdaterad: 2021-09-30

Flygresor till Beirut, Libanon

Jämför och boka flyg från alla ledande flygbolag och resebyråer

Beirut Libanon, Asien

Flygplatsen i Beirut heter Beirut Rafic Hariri International Airport och ligger 7 km söder om centrum. Det bästa sättet att sig från flygplatsen till centrum är med minibuss till Martyrtorget (enkelresa 10 kr).

+ Läs mer

Beirut

Libanon Brassen, 18 okt. 2021
Updaterad av Lisanilsson för 4 dagar sedan
8
Halloj 😀 Någon här som kan rekommendera i vilken stadsdel av Beirut som är trevligast att bo i. Tänker då på restauranger, pubar och strand. ... Lisanilsson: Hej Brassen! Stort tack för återkopplingen. Det är alltid trevligt att höra hur resultatet blev. Damaskus är nära Beirut men helt ...

Åka som ensam kvinna till Beirut

Libanon Rottis71, 8 juli 2021
Updaterad av Musse12 för 11 veckor sedan
1
Hej Då mitt resesällskap har strulat till det så funderar jag på att åka ensam till Beirut. Nån som vet hur det är att åka dit och turista som ensam kvinna? Något jag bör tänka på? Tacksam för alla svar 🙂 ... Musse12: Då oavsett ensam eller inte vem fan vill åka till Beirut nu de har kaos ...

Direktflyg till Beirut?

Libanon Novemberbird, 13 nov. 2013
Updaterad av Sierra för 8 år sedan
1
Hej Är det någon som vet om det finns direktflyg till Beirut från Stockholm? ... Sierra: Det finns inte direktflyg till Beirut.

Libanon beirut

Libanon Rebeccah, 17 apr. 2006
Updaterad av Dianarola för 11 år sedan
7
... hur man festar! Stureplan släng dig i väggen, Beiruts nattliv är OTROLIGT! Den bästa nattklubben vi besökte var favoritstället BEIRUF! Högst upp på takvåningen, musiken var helt rätt och folket underbara! Rekommenderas starkt att besökas!! Mina föräldrar är från Jordanien, som är ...

Visum

Libanon Astrix07, 4 nov. 2016
Updaterad av Astrix07 för 4 år sedan
1
... /om det kostar att fixa visum på flygplatsen i Beirut? Har 4 dagar vistelse i Libanon. Ambassaden i Stockholm är jäkligt svåra att få kontakt med. //Thomas ... Astrix07: Kan påpeka att det inte kostade något och att det gick hur smidigt som helst på flygplatsen. Hoppas att fler här på ...

Libanon i april

Libanon E40508, 15 jan. 2015
Updaterad av E40508 för 6 år sedan
0
Hej. Jag funderar på att resa till Libanon i april och behöver lite tips. Tänkte stanna i Beirut eftersom det verkar säkrast? Någon som varit där tidigare och kan rekommendera hotell, resturanger och likn? Reser ensam. Går det fortfarande att skaffa visum på plats?

Resmål som liknar Beirut