Flygresor från Göteborg till Larnaca

Flygresor från Göteborg till Larnaca

Jämför paketresor till Larnaca

Om Larnaca Cypern, Europa

Nattliv
Nöjesliv
Sandstrand
Shopping
Sol & bad
Vattensport

I Larnaca kan du bo direkt vid stranden och ändå njuta av folklivet i en stad.

De flesta hotellen och resturangerna ligger vid den långa stranden Finikoudes. Det brukar ofta vara lätt att hitta en restaurang som serverar typiskt cypriotiskt mat som köttgrytor, soppor och meze. Längs hela stranden finns en mycket trevlig palmkantad strandpromenad.

Vid södra änden av stranden finns ett medeltida fort som i dag är ett museum. I Larnaca finns flera sevärda kyrkor och moskeer.

Vill du shoppa loss så kan du ta bussen till de många butikerna i huvudstaden Nicosia, resan tar bara en dryg timme.

Precis utanför Larnacas hamn finns ett av Medelhavet mest spännande skeppsvrak. Färjan Zenobia sjönk 1980 och ligger på bara 16 meters djup. Det här är Cyperns mest populära dyksevärdhet eftersom det spöklika skeppet har kvar sin last av 120 bilar och lastbilar.

Strand i Larnaca.
1 / 6
Strand i Larnaca.
2 / 6
Lunchplaner efter doppet
3 / 6
På torget kan man fynda
6 / 6

Köra bil från Larnaca flygplats till Famagusta i norra Cypern

Cypern Anevagen, 11 jan. 2018
Updaterad av Anevagen för 6 år sedan
0
Har någon kört med bil från Larnaca flygplats till Famagusta i norra Cypern, jag behöver lite hjälp om någon kan.

Hyra bil i Larnaca

Cypern Maryam_sw1, 27 feb. 2017
Updaterad av Maryam_sw1 för 7 år sedan
2
... med två barn. Hotelet ligger 15 km från Larnacas flygplats och 8 km från centrum. Finns någon här som kan tipsa oss om det, tycker ni att det värde att betala ungefär 1000 kr för 7 dagar och hyra en bil? Eller det är väldigt billigt transport kostanden där? Tacksam om ni kunde ge lite ...

Shopping Larnaca

Cypern Leiferiksson, 29 juni 2015
Updaterad av Leiferiksson för 8 år sedan
0
Hej! Jag undrar om shoppingen i Larnaca. Är det bara affärer med "vanliga" varor eller finns det även dom klassiska turistbutikerna som i Aiya Napa och FTB???

Någon som bott på Sun Hall Larnaca Cypern?

Cypern Kollegan, 8 feb. 2010
Updaterad av Sierra för 14 år sedan
1
Halloj-:) Är ett gäng med kvinnor som ska dra till Cypern i Maj. Vi ska till Larnaca och bo på Sun Hall... Undrar om det är nån som har erfarenhter av detta hotell och av Larnaca Vi ska ha halvpension så maten kommer vi ju att äta på hotellet, nån som har nåt att säga om maten på hotellet , ...

Långsemester Larnaca

Cypern Isaksson, 22 mars 2009
Updaterad av Isaksson för 15 år sedan
0
60+ och nyfikna på att lämna Sverige under ett par månader till hösten. Vi funderade att åka nov-dec och då bo på Cypern, ev Larnaca. Finns det nån med bra tips på boende eller annat som kan vara bra att veta? Hur man bäst bokar resan/flyget dit? Charter eller egen komponerad resa?

Larnaca

Cypern Levida, 15 mars 2009
Updaterad av Joje_66 för 15 år sedan
2
Hej! Jag hade tänkt åkt till Larnaca i början av maj Ska bo på hotell Atrium. Vad tror ni om det? Tacksam för lite information om hotellet och lite annat tips. Hälsn Levida ... Sierra: Atrium är helt ok. Jag bodde där 2007 och det är ett lägenhetshotell som ligger ca 150 m från Beachfront i ...