Reseavrådan är nu borttagen

Från den 1 oktober 2021 är avrådan för resor till samtliga länder borttagen, som infördes med anledning av covid-19-pandemin.

Krav på vaccinering och tester samt olika restriktioner gäller fortsatt vid resa till många länder. För aktuell information och vad som gäller för ditt resmål, läs mer här.


Boka tryggt via Reseguiden

Våra anslutna researrangörer erbjuder öppet köp, ombokning, avbokning, ökad trygghet och subventionerade tester. Läs mer här.


Senast uppdaterad: 2021-09-30

Flygresor till Kalamata, Grekland

Jämför och boka flyg från alla ledande flygbolag och resebyråer

Lägsta hittade priser till Kalamata

Om Kalamata Peloponnesos, Europa

I Kalamata får du en perfekt blandning av strandliv och citysemester på det grekiska fastlandet. Den långa stranden sträcker sig runt bukten och efter en lång dag i solstolen kan du utforska ortens trendiga butiker och mysiga tavernor.

1 / 4
Thinkstock
2 / 4
Thinkstock
3 / 4
Thinkstock
4 / 4
Thinkstock

Kalamata - Har ni några bra tips

Grekland Minmiranda, 28 maj 2007
Updaterad av Minmiranda för 14 år sedan
0
Hej! På lördag åker vi ner till grekiska Kalamata för en veckas vila. Enligt Apollo är detta en relativt ny resort med Kalamata som större stad och badorter runt omkring. Har någon av er varit där som kan ge oss lite tips av sånt vi inte bör missa samt sånt vi absolut ska missa. Tacksam ...

Vandra på Peloponnesos

Grekland Gonka, 14 aug. 2014
Updaterad av Lora för 7 år sedan
5
... kanot att hyra el någon båtutflykt typ till Kalamata. Apollo som vi reste med hade en utflykt, som inte var något för oss. Så bil är nog att rekommendera. Ja hur blev det nu då med vandring?! Apollos reseledare på plats hade hittat en broschyr med "2407 Kardamali mountain activities" Tyvär ...

Resmål som liknar Kalamata