Väder Ao nang Krabi

Av Tmpneo
7 dec. 2011 20:39
Visningar: 6897
Hallå ni där ute i vida världen.
Har kollat in vädert ett tag nu på olika sajter,och nästan alla visar mycket dåligt väder i Krabi området.Nästan regn hela dagarna igenom..
Känns ju lite sisådär.
Ska man lita på prognoserna eller det är som dom säger att där kommer en kort skur sen blir det bra igen????
Vi åker nu på Söndag och hoppas att få se Ao nang med allt som tillhör i solsken.
Ni som bor och lever där nere..har ni ett bra svar till en genomfrusen nordbo..
Ha det så bra där ute.. vart ni än befinner er

Göran med döttrar
8 dec. 2011 10:35
Vi har varit i Ao nang ett flertal gånger under olika perioder och pålitlig väderprognos har norska yr http://www.yr.no/sted/Thailand/Annet/Ao_Nang~1120426/langtidsvarsel.html

Regnperioden tenderar att förlängas (slutar normalt i november) och pågå in i december. Oftast är vädret bra på förmiddagen för att framåt eftermiddag bli sämre för att sedan regna (skyfall oftast) under några timmar. Men det kan lika gärna vara dagar helt utan regn! Och regnandet kan vara mycket lokalt - vi hade solsken på ön Poda (ca 20 min båtfärd från Ao Nang) medan det ösregnade över byn...

Kolla även prognos för ex Koh Lanta - det kan vara helt annat väder där!
Av Friss
12 feb. 2012 20:53
Hej!
Fick ni bra väder?? Ska snart iväg och det känns ju sådär när de lovar mulet och regn nästan varje dag..., man får ju hoppas de har fel..:-)
Av Tmpneo
13 feb. 2012 08:34
Hej

Det är nog minsta bekymmer du ni lär få på er semester...
Har flickvän i Ao Nang vi pratar varje dag ...och det är vackert väder varje dag..även om det kommer en kort skur då då. Hoppas ni få en härlig upplevelse..Något annat ni undrar över hör av er..kanske kan jag hjälpa er

Göran
Av Friss
13 feb. 2012 21:00
Tack!! Känns ju bra att veta:-). Ska bara vara där i 2 veckor, så man vill ju ha lite sol då..
Har tänkt att bo i Ao Nang, sen några dagar på Koh Ngai för att sen bo de sista dagarna i Nang. Blir lite dagsutflyker (små öar) från båda ställena. Var 8 år sedan vi var där, så det har nog förändrats en del..Finns det någon bra shopping i närheten? Är marknaderna i Krabi stad värt att åka til? Åker med en 5-åring, så om det blir dåligt väder finns det något ställe med djur att åka och titta på? Har du några andra tips så tipsa gärna:-)..
Mvh,'Anneli
Av Alexa_b
14 feb. 2012 16:55
Vi var i Ao Nang 3-8 feb och det kom 1 enda liten regnskur 1 av dagarna. Den varade i ca 10 min samtidigt som det var strålande sol.
Vi kollade väder ibland på vår laptop och de flesta vädersajter visade på regn och åska varje dag men det stämde inte alls. Hotellet satte även upp papper med väderprognoser i lobbyn som visade regn och åskskurar varje dag... Så var det på alla ställen vi var, Phuket - Koh Lanta - Ao Nang - Koh Yao.
På Lanta satt vi på stranden om kvällarna och en kväll såg vi ett jätteåskoväder på håll med otroliga blixtfenomen, men över oss var det stjärnklart.
Av Friss
14 feb. 2012 17:25
Låter skönt att höra:-)..
Av Tmpneo
14 feb. 2012 18:52
Vi red på elefanter..det var dom djuren vi såg. Om man inte räknar i myggor :-)
Jo den var trevlig marknaden inne krabi..har för mig vi var där en Fre kväll, helt klart värt ett besök.
Shopping överallt kändes det som..inte mitt stora intresse, men har man 2 döttrar(phu)
Hoppas ni får en härlig resa..åker själv ner den 26/2 med en natt i Bangkok med min nyfunna flickvän sen bär det ner till Ao Nang

M.V.H
Göran