Ut på tur i Asien/Ocianen?!

3 mars 2023 19:30
Visningar: 70
Hej!
Nu har jag äntligen fått tummen ur och bokat en resa till Borneo den 10 april. Där är tanken en djungelsafari i 2 veckor cirka. Men därefter är mina planer helt icke-existerande, men känner mig spontan och kan tänka mig vad i princip som helst. Tyvärr så kan ingen av vänner eller familj följa med denna period pga studier och jobb osv. Det är därför jag vänder mig ut till detta forum för att se ifall det är någon som är i dessa trakter av världen under månaderna april-juni? Hade varit kul att sammanlänka och sett/uppleva olika äventyr eller liknande isåfall!

Början av 2020 så sa jag upp mig på mitt dåvarande jobb och skulle ut och resa en längre period, men tyvärr kom Corona i vägen och jag fick flyga hem efter cirka 2 månader. Där var planen att resa helt solo, vilket jag gjorde men under tidens gång så träffade och hängde jag såklart med andra resenärer från hela världen. Där kom jag till insikt att delad glädje är verkligen dubbel glädje.

Jag är en liten rastlös jävel som verkligen gillar att utforska, äventyra och hitta på saker. Allt från dykning och snorkling till djur och natur osv. Tycker det är häftigt med olika kulturer med allt från lokal mat till att träffa den lokala befolkningen. Gillar att mixa solnedgångar och paraplydrinkar med soluppgångar och svart rykande kaffe. Men även slå på stort och hinka bärs natten lång i de lokala krogarna. Men även jag kan känna mig mänsklig emellanåt och vilja varva ner med lata dagar på stranden eller i poolen.

Låter detta som något vi kan dela på så tveka inte att höra av er, och berätta gärna vad ni har för tankar och idéer kring erat resande i vår. Eller om ni har några frågor eller funderingar så berättar jag gärna mer om mig själv eller mina tankar kring min resa.

nås på meddelande här men även på Facebook och instagram där heter jag vad jag heter, Björn Erlandsson.

Allt gott så länge, så hoppas jag vi hörs!