Tips på unikt 60 års firande

9 jan. 2014 21:22
Visningar: 877
Hej

Åker på en 60 års resa till Dubai i mars med föräldrarna.

Så nu behöver jag hjälp med tips på upplevelser eller unik restaurang som vi kan överraska och ge som present på hennes 60 års dag.

Tack på förhand...
10 jan. 2014 08:39
Hej!
Vi har varit på semester i Dubai 2 gånger tidigare och kommer åka ännu en gång i februari. Självklart beror det lite på vad 60-åringen gillar.
Några tips;

Boka middag på Saffron ute på Atlantis på Palmen. Det har vi gjort när vi varit i Dubai. En helt enorm buffe och själva byggnaden är helt otrolig. De har olika teman på sina bufféer. Vi har vid båda tillfällena varit på Skaldjursbuffén. Där behöver ni boka bord. http://www.atlantisthepalm.com/restaurants/barsandrestaurants/saffron.aspx?cid=sm_ta_Saffron
Det här är ju kanske passande om ni vill ha en ganska lugn födelsedagsmiddag.

En klassiker när man är i Dubai är att boka ökensafari. Vid vår första resa till Dubai hade vi bokat en ökensafari där det ingick middag och underhållning ute i öknen. Det känns visserligen lite "kommersiellt", men var ändå en kul upplevelse! Dock inget för åksjuka personer...

Vi firade nyår i Dubai för 3 år sedan och då besökte vi en skybar med en magnifik utsikt över Dubai.
Vi åt först en middag i hotellrestaurangen och sedan tillbringade vi resten av kvällen i Skybaren. Absolut häftigaste nyårsfirandet i mitt liv! Det var på Neos bar på The Address Downtown Dubai.
http://www.theaddress.com/en/dining/neos-1

Här är några fler tips från min blogg: http://wila.nu/2013/february/resmal-dubai.html
(Vi har lagt ner bloggen, men gamla inlägg ligger kvar)

//Anna
10 jan. 2014 23:20
Tack för era tips!
Det är så roligt att planera resan...