Tips på show i Las Vegas

13 mars 2018 09:56
Visningar: 282
Hej
Vi kommer att vara två nätter i Las Vegas i sommar och funderar nu på kvällsaktivitet.

Ska bo på Signature at MGM Grand och läser nu att David Coppefield kör sin show där.
Samtidigt kör Joe Labero sin show inte så långt ifrån där vi bor.

Finns det någon här som kan hjälpa oss med tips. Ska man välja någon av ovanstående eller ska man välja någon annan? Visst vore det häftigt att se Labero eftersom han är svensk men samtidigt så känns det som man kan se honom en annan gång. Man kanske hellre vill se en riktigt "typisk" Las Vegas-show. Jag är kluven...

Vi är två vuxna och en 12-åring.

Tacksam för alla kommentarer och hjälp jag kan få.
14 mars 2018 14:01 (redigerad)
Om man verkligen vill se en show så är det ju bäst att boka den "nu", det gjorde jag ( vegas.com) när vi såg Celine. I annat fall så ute på strippen finns det ställen där man kan köpa biljetter till shower som inte är slutsålda till rabatterat pris om man verkligen har is i magen, eller bara vill se något spontant. Cirque de Soleil brukar vara spektakulärt och påkostat
Annars är det bara att promenera strippen upp å ner, in och ut i hotellen, det tar ju en heldag.
Freemont street är en måste kvällsaktivitet. Att gå vilse inne på MGM är heller inte så svårt. Om golf är intressant är ju Top golf bakom MGM en kul grej.
Av Anmo
14 mars 2018 14:29
Åh vilken bra fråga, den vill jag också ha svar på! Vi åker också i sommar med våra söner på 10 och 13 år och vi ska också bo på The Signature. Sist vi var till Vegas var jag på Celine Dion och fick då en plats på den dyraste sektionen för en femtedel av priset. Köpte då i ett biljettstånd längs Stripen. Så planerar vi att göra denna gång också, men eftersom barnen ska med vill vi ha något som kan passa dem. Har också funderat över dessa "trollerishower" eller någon av Cirque de Soleils shower. Hoppas du får många svar som jag kan tjuvläsa! :-)
15 mars 2018 22:41
Jag var i i Las Vegas 2016 och vi var då på Cirque de Soleil O på Bellagio vilket jag tyckte var riktigt bra! Det är en massa akrobatik och utspelar sig runt vatten. Vi bokade våra biljetter hemifrån ett tag innan resan. Den var maffig att se så kolla gärna upp och se om det kan vara något för er :)
4 apr. 2018 22:19
Efter att ha funderat fram och tillbaka är jag nära ett beslut.
Eftersom vi bor på MGM blir det enkelt att inte behöva transportera sig efter sena föreställningen med David Copperfield.
Någon här som varit på hans show och kan ge betyg?
Gör jag rätt eller ska jag tänka om?