Tips Malaysia, Borneo, Filippinerna

13 juli 2013 10:11
Visningar: 235
Hej!
Jag och min sambo har tänkt att åka på en resa i slutet av januari eller början av februari i ca 4 veckor. Vi vill se och göra så mycket som möjligt, men även ha ett par dagar med sol och bad, men inte för många så man blir rastlös:)
Vi har tänkt att börja med Filippinerna i ca 1,5 vecka. Vi tänkte flyga till Manila och direkt vidare till Kalibo (Boracay), sedan kanske till Malapascua och Cebu. Vad ska man satsa på, alla verkar ha sin charm när man läser om dem??
Sedan har vi tänkt att flyga vidare till Kota Kinabalu för att bestiga Mt. Kinabalu och sedan vidare till orangutangcentret och flodtur, så Borneo har vi ganska klar bild av vad vi vill göra.
Sedan kommer vi till ett vägsjäl.. Ska vi ta Bali eller Malaysia?? Verkar vara lite sämre väder på Malaysia (ostkust) vid denna årstid om jag läst rätt? Vi hade tänkt att stanna i ca 2 veckor och vi vill helst inte vara på ett och samma ställe under denna tid.. Hur är området kring Langkawi? Jag har läst så mycket olika om stället. Vi har iallafall tänkt att åka hem från antingen KL eller Singapore.

Vore tacksam för all hjälp och tips vi kan få!:)

Mvh. Emilia