Tips inför kompisresa till Tallin

Av Blesi
15 sep. 2018 14:22
Visningar: 246
Jag och en kompis ska åka 3 nätter, till Tallin på bla julmarknad, 30 nov till 3 dec. Har varit där för ca 6 år sedan men vill ha tips på mysiga hotell, bra och billiga SPAn, restauranger med supergod mat och myskänsla och gärna något bra shoppingcenter:)
15 sep. 2018 20:11
Åker regelbundet till Tallinn och bor i princip alltid på hotell Kreutzwald. Vi är supernöjda med både pris och service där. Vi bokar alltid standardrum men har blivit uppgraderade många gånger till Zen-rum som har eget bubbelbad m.m.

En restaurang som är både trevlig, har bra mat och fantastiska bakverk är Komeet. Här har man också utsikt över operan och gamla stan. https://www.kohvikkomeet.ee/

Annars kan jag också rekommendera restaurangen i TV-tornet, mycket trevligt, ligger dock lite utanför stan så lättast att ta sig dit med bil.

För shopping - vill ni ha en galleria nära citykärnan så rekommenderar jag Kristiine center. Kan ni tänka er att ta bussen en tur, alt. köra så är Rocca Al Mare större och jättebra. Finns även en relativt ny galleria i Ülemiste nära flygplatsen, men jag har inte varit där själv ännu. :)
Av Blesi
16 sep. 2018 13:41
Tack Lallarebecca, för mycket bra tips :)