Tågluff genom Östeuropa juni 2016

25 dec. 2015 16:08
Visningar: 127
Hejhej! Jag är taggad på en tågluff genom Östeuropa till sommaren, någon som vill följa med?

Lite om mig: Jag heter Karoline, jag är 22 år gammal, fyller 23 i april. Jag kommer från Östersund men pluggar just nu miljövetenskap i Lund, första året. Jag är social, normal, lätt att prata med, supertrevlig, älskar ost och vin (gärna kombinerat). Tycker om att läsa, festa, fotografera, älskar att resa, älskar mat.

28 dec. 2015 13:47
Hej Karolin!
Jag pluggar också i Lund, 20 år gammal, också ganska normal, trevlig, rolig, gillar att festa, laga mat, äta mat etc... ja dina egenskaper matchade mina tycker jag.

Jag har lite funderingar på en längre tågluff ca 2 månader (från och med juni) och då ev ta flyget ner till medelhavet och därefter bege sig uppåt hem igen. Jag är jättesugen på att resa men åker ogärna själv så om det låter intressant får du gärna höra av dig. Gött att du bor i Lund dessutom.
Av Sofiaem
28 dec. 2015 21:57
Hej!
Jag är en 20-årig tjej som till vardags pluggar i Örebro, och har också funderingar på att tågluffa till sommaren, och letar efter någon att göra det med. Jag hade tänkt vara borta 3-4 veckor. Jag är öppen för att besöka vilka länder som. Jag är en ganska lugn person som gillar att fotografera, laga mat, äta mat, resa och träna. Har inget emot att festa ibland heller, men gillar också lugna kvällar:)
30 dec. 2015 12:27
Jag följer gärna också med!! Vill bara ut och resa, och var som helst! Tänkte börja plugga till hösten, men inte bestämt vad än... Så det hade varit jättekul att resa nu till sommaren innan jag börjar. Just nu jobbar jag.
Jag gillar också mat, att fotografera, träna, resa, läsa, sova, umgås osv. Jag är vegetarian och undviker gärna mjölkprodukter och ägg dessutom (väldigt intresserad av kost och hälsa och en stor djurvän haha). Bor i Norrbotten.
Är ni enbart sugna på Europa? Isf är ni sugna att åka till Auschwitz? Det hade varit grymt intressant, även fast det är så hemskt.
Hör av er om ni är intresserade att ta med mig!
2 jan. 2016 23:55
Hejsan!

Va kul! Jag har också funderingar på tågluff i Östeuropa i sommar, tyvärr har ingen av mina kompisar samma plan, men jag är helt klart positiv till nya resekompisar!
Är detta fortfarande aktuellt för dig så hoppas jag vi kan snacka mer! Jag är väldigt intresserad av att höra hur din trip ser ut, om du hunnit planera något. Själv har jag planerat 0, vill se och uppleva så mycket som möjligt så är öppen för allt! :D

Jag heter Kajsa och är 20 år gammal, född -95 så fyller 21 till sommaren. Just nu bor och jobbar jag i Norge, men flyttar hem till februari då jag vart där ett år. Nu är jag sugen på att äntligen kunna använda de pengar jag sparat ihop, och självklart vill jag att dessa går till att resa!

Låter det intressant så kanske vi kan pratas mer via Facebook? Eller om alla här som är intresserade knepar ihop en gruppchatt? :) Kajsa Horn heter jag där.

Ha det bra!
K
Av Guta
3 jan. 2016 11:05
Tjena jag hänger med låter skit skoj! Vill bara komma iväg från Sverige och upptäcka nya härliga platser ;)

En grupp på Facebook låter som en bra ide, vore skoj om vi vart en gäng som åkte iväg. Jag har inget emot att besöka Auschwitz, är en intressant plats med mycket historia som är värd att besöka trots allt det otäcka som har hänt.
Om mig själv är en normal kille på 25 som gillar äventyr, mat, historia, festa och resa! Bor förnärvarande i Stockholm och komma bort ifrån Sverige så mycket jag kan
Av Sofiaem
3 jan. 2016 11:58
En facebookgrupp/chatt låter som en bra idé! Jag heter Sofia Manner där:)
3 jan. 2016 12:24
Vad kul att så många är intresserade! Jag är på för en facebookgrupp! Lägger till er nu :)
3 jan. 2016 12:29
Ni andra som också är intresserade, skriv vad ni heter på facebook så lägger jag till er i gruppchatten!
3 jan. 2016 18:04
Gött hörrni! Lägg gärna till mig där också då, Evelina Karlsson heter jag :)
6 jan. 2016 15:07
Har prövat och lägga till dig på Facebook Evelina :)
6 jan. 2016 19:15
Jamen detta låter jättekul!
Har haft tankar på att resa runt i Europa några veckor och uppleva så mycket äventyr som möjligt.
Älskar mat, djur, dans, träning och äventyr!

adda mig på FB vettja.
14 jan. 2016 16:42
Lägg till mig i gruppen snälla Natalie Kerwer
17 jan. 2016 18:21
Har lagt till er på Facebook, men jag hittar inte den rätta Nathalie Jonsson. Pröva att lägga till mig istället så kan jag bjuda in dig :)
19 jan. 2016 10:51
Tja!
Tycker detta låter sjukt skoj och skulle passa mig perfekt då jag jobbar i skola och får "sommarlov" i Juni.
Är inne på att resa då men passar inte mina vänner riktigt och söker därför resesällskap :)
På fb heter jag Tobias Henningsen :)

Ha det fint :)
20 jan. 2016 11:15
Lägg till mig!! Heter Cornelia Söderström :)
20 jan. 2016 11:47
Hej!
Jag heter Mathilda Janson och är också intresserad av att tågluffa i europa i sommar. Jag pluggar medicinteknik på LTH i Lund och skulle gärna prata mer om att resa i sommar så lägg gärna till mig på Facebook. :)
21 jan. 2016 01:20
Citerat från Millischillis:
Hej!
Jag heter Mathilda Janson och är också intresserad av att tågluffa i europa i sommar. Jag pluggar medicinteknik på LTH i Lund och skulle gärna prata mer om att resa i sommar så lägg gärna till mig på Facebook. :)
Finner dig inte på Facebook, lägg till mig (eller Karoline) så bjuder jag in dig. :)
Kajsa Horn heter jag.
21 jan. 2016 19:37
Hej, jag och två kompisar ska tågluffa i Öst i typ juli. Vi kanske har vägarna förbi er om ni fortfarande är kvar där.
Medlemmen har tagit bort svaret
Av Danilop
12 feb. 2016 22:31
Hej!
Är också jävligt sugen på att tågluffa i sommar faktiskt, håller på och försöker övertala en vän att tåg är så mycket smidigare än att hyra en bil... Lyckas jag, så hänger han nog också på. Vore sjukt nice och åka med ett par sköna och glada människor, lägg gärna till mig i gruppen heter Danilo Peng på FB . Hoppas man lyckas somna ikväll, blev riktigt jävla hype nu haha!

Ha en trevlig helg!
Av Eklz
30 mars 2016 15:37
Hakar gärna också på om ni fortfarande tänkt åka! Erika Zwahlen heter jag på facebook :)
2 apr. 2016 22:39
Jag är också sugen på tågluff i sommar, lägg gärna till mig i gruppen :) Christopher Samuelsson heter jag
Av Jessewe
24 maj 2016 19:46
Är också grymt sugen! :D Vilka veckor har ni tänkt åka ? Jens Wennerberg heter jag på facebook,lägg gärna till mig ((:
24 maj 2016 20:11
Hej! Jag är en ressugen tjej i mina bästa år som ska ut och tågluffa i sommar! Jag tycker det är lite långtråkigt att åka ensam så jag letar nu efter kul och tryggt (samt rökfritt) resesällskapför hela eller delar av min resa! Har bokat flygtill split 4e juli där jag kommer börja min luff. Kommer åka till zagreb, belgrad, budapest, bratislava, wien, prag, ljubljana och sedan åka runt i italien mellan 21 juli och 2e aug för att sedan avsluta i nice och marseille o flyga hem ca 7e aug. Jag har stor resvana och har tågluffat 2 gånger tidigare, både ensam och med sällskap samt har jobbat i marseille på vandrarhem. Pratar franska flytande. Vill se historiska platser och konst, sola och bada, äta god mat, dricka vin och cocktails och gå på äventyr! Vill du hänga på eller mötas upp så hör av dig direkt! :D
30 maj 2016 14:53
Hej allihop! Är detta fortfarande aktuellt? :) Är väldigt intresserad av att tågluffa i östeuropa någon gång mellan v.27-29 om någon är sugen :D
5 juni 2016 11:01
Jag ska vara på luffen hela juli med start 4e juli: Split, Zagreb, Belgrad, Bratislava, Budapest, Prag, Wien, Hallstatt, Ljubljana, Venedig, Rom, Salerno, Rimini, Florens och Cinque terre. Skicka pm om det låter intressant, har bokat.
5 juni 2016 14:42
Hej! Är också väldigt sugen på tågluffa denna sommar. Lägg gärna till mig i gruppen, Tove Mikaela Axner
Medlemmen har tagit bort svaret
Medlemmen har tagit bort svaret
24 juli 2016 19:43
Släng gärna till mig i gruppen :) Har inte bestämt exakt rutt, men Split, Budapest, Wien, Krakow och Frankfurt är aktuella. Huvudsaken är att hinna med historiska och vackra platser varvat med sol och bad :)
24 juli 2016 22:01
Hej! Är ni fortfarande ute på resande fot? Är sugen på att dra iväg om en vecka.
Hälsningar, Malin

Citerat från Hannakaroliine:
Ni andra som också är intresserade, skriv vad ni heter på facebook så lägger jag till er i gruppchatten!
Av Ninnie_
26 juli 2016 12:55
Hej!
Befinner mig just nu i Montenegro, från och med ikväll i Budva och reser då på egen hand. Fick en idé om att hyra bil och ta Albanien, Makedonien, Kosovo, Bulgarien, Rumänien, Moldavien och Ukraina. Någon som är intresserad av det?
Annars någon som är i länderna närmsta tiden och vill käka middag/ut och festa?

Lägg gärna till mig i chatten: Ninnie Karlsson

Ha det fint!