Sydamerika hösten 2015

Av Soffiee
15 apr. 2015 11:27
Visningar: 223
Hej!
Jag är en glad och sprallig tjej på 23 år som är lite trött på plugget här hemma och tänkte därför ta studieuppehåll till hösten för att resa!

Då tänkte jag åka iväg till Sydamerika för att backpacka. Jag tänkte först gå någon intensivkurs i spanska i Quito eller Bogota. Sedan tänkte jag ta mig söderut. Ecuador, Peru, Bolivia, Chile och Argentina står högst upp på listan av resmål, men jag är öppen för förslag. Jag vill gärna uppleva natur, kultur och äventyr. Vill hemskt gärna vandra i något naturreservat i södra i Chile där man kan se glaciärer och pingviner m.m. Vill gärna se klassiska saker som Machu Picchu, lake titicaca och el salar de uyuni, men vill också resa till små ställen som inte är lika ”turistiga”. Jag har tänkt vara borta mellan 3-6 månader ungefär.

Går dina tankar i samma banor får du gärna höra av dig, hade varit kul att ha någon att åka med på hela eller delar av resan :)
Av Mya
22 apr. 2015 21:52
Hej! Jag ska ut i höst jag med, till Sydamerika. Jag har inte börjat planera något närmare men vill nog hinna med Peru, Brasilien, Kuba och Chile, men är absolut öppen för det mesta. Tanken är att vara ute 2-3 månader men det beror ju på lite vad som ska hinnas med.

Jag har varit i Chile under ett halvår när jag var mindre, men i övrigt så är jag inte så välbekant med kontinenten. Spanskan är, trots mina sju år i skolbänken, under all kritik, så hade tänkt att damma av böckerna lite innan man beger sig ut :)

I övrigt så är jag en 25-årig tjej, bor i Stockholm, är nyligen klar med skolan och jobbar nu för fullt. Men jag har ännu inte hunnit med att förverkliga min allra högsta dröm, att resa!!

Vill du (eller någon annan med för den delen) planera ihop hela eller delar av resan så hör av er :)
Av Liink
26 apr. 2015 19:41
Hej!
Till hösten är min plan att jag ska ut och resa och jag känner mig väldigt öppen för förslag.
Det finns så mycket som jag vill göra och se! Men jag vill helst inte resa iväg själv, så nu försöker jag hitta resesällskap! =)
Men när jag läste ditt inlägg tyckte jag att det lät väldigt intressant! =)
Intensivkurs i spanska och sedan bara resa runt…och kanske hinna besöka även Kuba. Jag hade också kunnat tänka mig att vara iväg 3-6 månader.

Du kan väl höra av dig om du tycker det låter intressant.
Eller skriva på fb. Karin Lindqvist, Göteborg.

Ha det fint! =)