Syd/centralamerika någon?

8 dec. 2014 02:03
Visningar: 902
Hola!

Jag behöver fly landet med någon! Typ nu. Allså med start i februari!

Mina tankar snurrar runt Ecuador, Costa Rica, Panama, El Salvador mm.
Spelar egentligen inte så stor roll, men jag vill lära mig spanska :D
Tänker mig att man tar det rätt spontat, göra det man känner för i stunden,
och hålla igång sålänge kassan räcker-ish.
Någon som hänkar?

Är en 23 år sprallig tjej med massa upptäckarglädje! Djur och natur ligger mig nära så att stanna upp och volontära på nåt rescue centre gör jag mer än gärna! Är spontan och blir glad för lite och är tacksam för mycket.

Hör av dig! / Sandra
Av Kkajsa
9 dec. 2014 15:17
Hallojsan!
Jag är en tjej på 20 som känner ungefär lika dant. Jag vill fly till varmare breddgrader och nya äventyr. Centralamerika är något som hade lockat mig, jag har varit inne på många alternativ då jag inte har någon att resa med, då alla mina vänner antingen pluggar eller är ute på annat.
Februari var min tanke också att åka i och sedan att vara borta runt 2-3 månader eller ja, snarare när pengarna tar slut. Jag har inte tänkt på exakt vad jag vill besöka tänkte det kunde vara enklast att spika det med eventuell resekompis.
Jag är lättsam och spontan, älskar äventyr, träffa nya människor och leva de nya kulturerna precis som invånarna själva gör.
Hör av dig om det låter intressant!

Ha det gött//
Kajsa :)
9 dec. 2014 17:20
Hola!!
Jag börjar bli väldigt sugen på att ta med min ryggsäck och fly landet också! Syd- och centralamerika har alltid lockat, men är öppen för annan resrutt osv. Älskar att träffa nya människor och tycker också det är väldigt spännande med främmande kulturer.

Kanske kan skapa en liten grupp på facebook och prata mer där? :)
/Märta
9 dec. 2014 18:03
Ja! Lägg till mig på Facebook, sök Sandra Christina Gustavsson :)
Av Sydmcl
15 dec. 2014 20:33
Hej!
Är inne på väldigt samma spår som de flesta av er.
Vill gärna lämna landet och är sugen på att se olika delar av världens hörn, men det lutar främst åt central/sydmerika just nu.
Har ingen vän som vill/kan hänga med så är otroligt anpassningsbar och det är även anledningen till att jag inte har bestämt mig än. Men om ni ska starta en liten facebookgrupp är jag gärna med och diskuterar då det vore kul att kunna möta upp folk lite här och där och göra sällskap en bit!
15 dec. 2014 23:54
hej mitt namn är jennifer och jag är 25 år. Jag befinner mig i USA nu och kommer att resa vidare till carribean , central amerika och sydamerika är iaf tanken. Men har inte planerat så mycket mer än så. Jag hade gärna slått mig samman med några fler som vill resa runt hade varit kul med lite svenskt sällskap. // jennifer
16 dec. 2014 01:50
Befinner mig just nu i cancun, har en enkelt biljett och tanken är att jag ska resa runt och jobba mig fram möter gärna upp folk på vägen för att byta lite erfarenhet och tips! :) är i full gång att lära mig spanska!
Medlemmen har tagit bort svaret
17 dec. 2014 23:35
Hejsan!

Jag är jättesugen på att åka till Sydamerika, men har bara möjlighet att vara borta ca 3 veckor i februari/mars. Länder jag är intresserad av är främst Brasilien och Argentina men är öppen för förslag. Mina vänner har inte råd eller mölighet att åka och jag vill så gärna i väg. Men känns tråkigt att åka helt själv ..

hör av er :-)

/Caroline, 24 år..
18 dec. 2014 01:54
Jag har hunnit boka in spanskaplugg och volontärarbete i Amazonas februari-mars, snabba puckar blev det! men tänker att jag asgärna möter upp någon efter det ifall ni andra bestämmer något?
Är det någon som har startat en facebookgrupp el liknande än? Bjud gärna in mig!
Kommer iallafall vara i Ecuador till första veckan i april!

Peace!
19 dec. 2014 08:44
har lagt till er som skrivit ut er facebook här så fort ni accepterat vänförfrågningarna så kan jag starta en grupp :) om det är fler som vill vara med att diskutera så kan ni skriva ut er facebook här så lägger jag till er i gruppen // jennifer
Medlemmen har tagit bort svaret
19 dec. 2014 22:48
Jag heter Caroline Lund och jag är gärna också med i gruppen :)
Medlemmen har tagit bort svaret
24 dec. 2014 01:59
Hej,
Är också sugen på att dra iväg någonstans, och har funtat på Sydamerika i mars eller så! Kan också åka till andra ställen. Vill upptäcka och se massa och såklart hänga med roliga människor men känner också för att åka med någon. Vill gärna se Brasilien iaf och annars är jag öppen för förslag! :)

//Sofia
3 jan. 2015 10:56
Hej!

Håller med alla ovanstående att man redan hunnit tröttna på kylan och mörker. Jag har också siktet inställt på att dra mig mot Sydamerika i februari- har planera på att starta i Rio med karnevalen men annars är mina planera att uppleva så mycket som möjligt på 3-4 månader, tänkte ta det rätt så spontant och göra upp planera allt eftersom, men de är alltid trevligt med sällskap. Lägg gärna till mig i er fbgrupp- Paula Ramirez Löfström.

Ha det gött ! / Paula
3 jan. 2015 21:07
Hej! Jag vill också åka dit och vill åka så fort som möjligt! :) Har ni bokat något redan eller vad har ni kommit fram till? :) / Sofie
Av Sasedin
4 jan. 2015 05:36
Hej allesammans, jag befinner mig just nu i USA men reser till centralamerika på måndag. Mitt första stopp blir Nicaragua. Sen tänker jag mig Honduras, Guatemala och El Salvador. Är det någon som befinner sig i Nicaragua just nu? Jag tänkte ta mig direkt ner till San Juan Del Sur som det ser ut just nu :) MVH, Sanna
Av Sasedin
4 jan. 2015 05:38
Min facebook är Sanna Sedin :)
4 jan. 2015 14:07
Hejsan alla!

Jag planerar att dra till Mexiko i slutet av januari för att sedan resa neråt genom Centralamerika och eventuellt avsluta på Kuba. Lägg gärna till mig i gruppen på Facebook (Johanna Jirevall), hade vart fint att mötas upp!
Av Juliaf
6 jan. 2015 11:56
Hej på er!
Jag kommer befinna mig i Costa Rica från och med den 26 januari. Möter mer än gärna upp lite härliga människor. Lägg gärna till mig i gruppen.
Julia Fonsell heter jag.
7 jan. 2015 19:56
Hej!
Vore så roligt att mötas upp någonstans i syd/centralamerika. Jag drar till Brasilien 1 februari, hade tänkt stanna någon månad, gå på karnival, sola, surfa och ha det kul! Därefter resa uppåt mot centralamerika, tänker mig costa rica, cuba, kanske någon ö, är helt öppen för nästan vad som helst. Så länge det är varmt, finns saker att göra och trevligt folk att träffa :) Lägg jättegärna till mig i gruppen! https://www.facebook.com/linnea.nilsson.9047 (Linnéa Nilsson, Uppsala)
8 jan. 2015 19:30
Hej alla som vill bli med i Facebook gruppen kan väl lägga till mig så lägger jag ill er i gruppen efter :). https://www.facebook.com/jennifer.carlsson.3 :) jag befinner mig i Mexico nu kommer resa mot Belize i slutet på januari sen typ Guatemala , nicuragua och vidare :)) hare gött :)
Av Tegel
9 jan. 2015 21:39
Håller på att planera en roadtrip SP-Natal i mitten på feb. om någon vill haka på eller vill möta upp efter vägen!
15 jan. 2015 23:04
Hej jag är en 21 årig tjej som är jätte sugen på att resa och slippa kalla, tråkiga sverige ett tag. Dom flesta jag känner är upptagna pga jobb, plugg osv så därför saknar jag en/flera polare att resa runt med. Hör av er om någon är intresserad så kan vi komma på nån bra plan mvh
Av _hanna_
19 jan. 2015 08:16
Hej! :) jag åker till chile på onsdag och 4 månader framåt kommer jag resa runt i sydamerika. Eftersom jag reser själv vore det himla kul att kanske möta upp någon längst vägen. Lägg gärna till mig i den där fb gruppen. Hanna fryxell heter jag :)
Av Agneshh
21 jan. 2015 08:54
Hej! Jag och en kompis åker till Costa Rica 3e mars och tänkte åka genom hela Centralamerika upp till Mexiko på två månader. Vore jättekul att möta upp folk under vägen! Blev det något med den där fb-gruppen? :)

/Agnes
Av Linniza
21 jan. 2015 10:04
Hej!

Från mitten av mars till mitten av maj kommer jag befinna mig i Syd- & Centralamerika. Kommer spendera några veckor själv bland annat 17-24 mars på Galapagosöarna (Dyka framförallt) och 27/4 till den 11/5 i Rio de Janeiro! Hör av er om ni är där samtidigt som jag, hade varit kul att mötas upp!:)
Linn Iza Lundkvist på Facebook.

Linn
21 jan. 2015 23:50
Jag kommer vara i Ecuador till slutet av mars, är nån i närheten då så hojta till!
Har lite planer på att ev. dra till Galapagosöarna en sväng! :D
28 jan. 2015 06:26
Hallå sitter i flygplanet just nu på väg till Ecuador. Ska på en äventyrsresa där jag besöker Ecuador, Peru, Bolivia och Chile under 7 månader, om inte mer då jag vill jobba.

Ska jobba för kost o logi i ett hostel den första månaden i quito. Hade varit jätte trevligt att träffa folk och hitta på äventyr med. Min plan är att sedan bussa hela vägen ner till Chile då jag har familj där och ska kolla på Copa America under juni juli. Men har stora utrymmen för att vara spontan.

Vill göra mycket extreme sporter som rafting, climbing och mountainbikeing (har skaffat en go pro för detta).

Jag är en kille på 26 bast. Pratar även spanska eftersom jag har chilenskt ursprung.

Hojta om ni vill ta en kaffe eller klättra whatever.

Facebook, (Logga in för att se e-postadress)
30 mars 2015 11:35
Hej på er!

Är det någon som är på resande fot eller brann alla drömmar och förhoppningar inne?

Jag har iallafall bokat resa nu! Landar i Costa Rica om en månad.

Hör gärna av er! (Logga in för att se e-postadress) https://www.facebook.com/gabriel.pettersson.106
1 apr. 2015 20:53
Hej! Jag är i Paraguay just nu och vill och till Bolivia inom de närmsta dagarna. Någon av er som är där och vill mötas upp?
:D
22 apr. 2015 04:24
Hola! Någon här som är runt i krokarna fortfarande?

Jag befinner mig just nu i Nicaragua, åkt igenom costa rica och kommer under kommande 3 månader att åka uppåt mot Mexiko för att sedan flyga hem från Panama i juli (konstig resväg i know)
1 sep. 2015 11:49
Jag är också jätte sugen på en resa i februari! Jag tänker mig framförallt Centralamerika och Brasilien. Karnevalen i rio i februari hade varit ett stort plus. Så kanske om man kunnat börja där. Joanna Guardado på Facebook. Finns det intresse så hör av er!