Svårt att hitta till bloggen

19 okt. 2009 18:06
Visningar: 86
RG - jag har lagt upp flera bloggar på samma resealbum, men när jag (står då på förstasidan i albumet NYC) klickar på den bloggen jag vill läsa, kommer alla i samma bloggar upp och jag får scrolla ner till den jag vill läsa. Dessutom kommer alla bilder i datumordning upp när jag scorllar nedåt. Jag vill bara få upp bloggen jag valt, och när man väljer dag-för-dag den/de bloggar och bilder som hör till den här dagen? Nu är det minst sagt snurrigt.

hoppas ni kan svara asap

mvh/BL
Av Ellinor
20 okt. 2009 09:29
Hej,
Jag har kikat lite på det och förstår vad du menar. Har vidarebefodrat frågan till teknikavdelningen och hoppas de kan lösa det!
Ha en fortsatt bra vecka,

Vänliga hälsningar,
Ellinor Thunberg
Webbredaktör
Av Ellinor
20 okt. 2009 11:59
Hej igen,
Nu är det fixat så att man kommer direkt till bloggen när man klickar. Vi har valt att lista bilder som hör till samma dag och plats runt bloggen, eftersom tanken med resealbumet är att sätta in blogg och bilder i ett sammanhang. Via "Blogg" på profilsidan kan man däremot komma till en enskild blogg och endast se den.

Vänliga hälsningar,
Ellinor
20 okt. 2009 13:15
Hej Ellinor,
Det var suveränt att det gick att fixa så snabbt! Nu kommer man direkt till den text man vill läsa. Jag har skickat litet länkar till mina vänner i usa och de kan ju inte läsa svenska och blev litet förvirrade när de hela tiden verkade få upp samma blogg...
Ha det så bra!
mvh/
BL