Stränder Sandakan Borneo

17 okt. 2014 12:36
Visningar: 754
Hej! Vi är nu i Sandakan och ska spendera två dagar här innan vi ska på djungeltrekking med uncle tan. Vi funderar nu på hur vi ska spendera de två dagarna. Har tankar på att bada och sola men hittar ingenting runtom och frågar vi personalen om det finns någon strand i närheten så säger de bara "nej" kort och gott. Sandakan har ju vatten runt sig så vi tycker det känns märkligt om ingenting finns.

Någon som har tips? Kan vara väldigt basic, behöver inte vara någon super fin strand. Helt enkelt bara någonstans att lägga sig för att sola/ta det lugnt och hoppa i vattnet när det blir varmt.

Tänkte även åka till ön med sköldpaddor på en dagstur men här på boendet säger de att man måste spendera en natt där. Någon som har erfarenhet om det? (Vi vill inte hjälpa de nykläckta ungarna till vattnet då vi hört väldigt mycket negativt angående det).

Tack på förhand!
20 okt. 2014 07:07
Hej där
Har ej svar på dina frågor men skall själv till Sandakan vid nyår. Meddela gärna hur det var och tips samt hur Uncle Tan var för det har vi också bokat in.
Ha en fortstt go resa!
(har också hört att det bara går att stanna över natt på Turtle Island)