Stränder

Av Wally
4 jan. 2009 11:45
Visningar: 2568
tack för alla underbara strand bilder från goa. åker dit i jan. vilken strand är finast,lugnast
4 jan. 2009 16:10
I södra Goa är det lugnast, jag var vid en strand som hette Betelbatim, lugnt och skönt, lite turister.
Stränderna i Goa är alltid vackra, det är mil efter mil......
Jag var där under februari och vågorna var ganska kraftiga och höga men temperaturen var underbar, både ovanför ytan och i.

Ha en härlig resa!! Ellis
Av Energi
4 jan. 2009 16:53
Mandremstranden i norra goa gillar jag skarpt. Det finns några restauranger och solstolar där samt att du kan sova där 1 eller flera nätter i hyddor. Finns nog några kort på stranden om du kollat min sida.
5 jan. 2009 00:22
Stranden i Palolem i södra Goa är jättefin, lugn och mysig. Lite backpackerstuk. Ett fåtal hotell, mest hyddor. Men jag bodde på ett litet familjehotell ca 100 m från stranden, har tyvärr glömt namnet på det hotellet. Det fanns också ett antal restauranger, både vid stranden och längs "huvudgatan". Som helhet ett väldigt mysigt ställe!
Av Zuri
5 jan. 2009 11:04
Tips på en fin och lugn strand är Agonda Beach utanför Palolem, cirka 30 min med taxi från Palolem. Det är lite yoga-stuk på stället, lugnt och harmoniskt. Stranden är lång och passar utmärkt för långa promenader. Få säljare på stranden :). Det är lätt att ordna boende på plats, bara att gå runt i byn och fråga efter rum.
Av Petteri
20 jan. 2009 17:22
I norra Goa ligger Goan Cafe, som är 8-10 trädhyddor, pris ca 25-70 kr/natt beroende på säsong, då har di ca 10 km sandstrand med max 5 pers på. Fiskare kommer in ibland för att rensa nät. Hyr en moppe när du kommer ner, och åk dit..utan att köra på huvudvägarna.

Ligg i hängmatta en vecka och tagga ner. Skönt.
Av Mittmi
29 juli 2009 20:56
Håller med om att Mandremstranden i Norra Goa var helt fantastisk,, stannade över natten i en hydda, drack champange i solnedgången samt en god middag. Där gick det inte så höga vågor som det gjorde stundtals vid Calangutestranden. Var där i Feb/Mars 08, åker nu tillbaka i November.
Av Tretjak
13 nov. 2009 21:00
Jag åkder till Goa i dec. Vart är det mest "action" på kvällarna?
Av Lotang
8 dec. 2009 23:11
Ja det beror på vad du menar med drag. Jag älskar Calangute "city" och även stranden, här är det 90% indier. helt underbart att träffa invånare från hela landet, de ställer frågor om vårt land och som turist är man exotisk. I Calangute är det underbart att vara, mitt i smeten, alltid händer det något.
Av Tretjak
11 dec. 2009 19:07
Jag tänkte börja med Calangute och sen kanske fortsätta till Vagator. Återkommer med rapport om nån vecka eller så...
12 dec. 2009 15:51
Jag ar i Goa nu. Vi hyrde ett rum i Anjuna samt en motorbike, sa nu har vi sett de flesta stranderna i Norr. Anjuna, Vagator, Mandrem, Morjim, Arambol, Calangute & Baga samt Candolim. Den strand som gav bast intryck av dessa var utan tvekan Mandrem. Lugnt stalle med blandat boende i hyddor eller enklare hotell/homestays. Valdigt fin strand med vit sand.

Nu ar vi i Soder, narmare bestamt Agonda beach.. Detta stallet har gett det allra basta intrycket av stranderna vi sett i Goa. Det ar valdigt lugnt har, och stranden ar fin och i princip tom pa dagarna (dock ar inte sasongen i full fard annu), men restaurangutbudet ar stort och det betyder inte att det ar trakigt har. Det finns inte sa manga hotell, dock, mest enklare homestays och hyddor pa stranden. Dock kan de har "hyddorna" vara riktigt lyxiga, och de flesta ligger valdigt mysigt i palskuggade tradgardar... sa det finns for bade backpackern och de som har lite hogre krav. Finaste hyddorna har dom nog pa H2O beach huts.

Sa.. jag rekommenderar Agonda, varmt.
Av Jagga
26 jan. 2010 10:57
Håller med att Agonda är underbart. Lugnt avslappnat och inga strandförsäljare som "stör".
Vi bor påOm Sai. Bra standard för det man betalar. Maten är mkt god på alla ställen vi varit på. Rekommenderar varmt denna beach.

Vi drar snart vidare till Benaulim eller ngt annat norrut.