South China Airlines

11 mars 2012 14:50
Visningar: 2113
Har precis kommit hem från en resa till asien, vi åkte med South China Airlines.
Jag har rest mkt genom åren med massor av olika flygbolag men detta kinesiska bolaget hamnar nog längst ner på min favoritlista, planen är helt ok men servicen är noll, otrevliga värdinnor samt urusel transfer i Beijing samt Guangzhou. Jag tänkte bara varna andra från att åka med dom.Det gick inte ens att förboka säten på planen vilket resulterade i spridda platser i planen (vi är en familj på 4 pers) inte ens att dom kunde förmå sej att ändra på det heller, nej tack aldrig mer!!!
Av Hawaii
12 mars 2012 01:12
Finns inget flygbolag med namnet "South China Airlines". Misstänker att du menar China Southern Airlines. Rent allmänt är de kinesiska flygbolagen inte kända för bra service. MEN - kanske det finns något undantag!
12 mars 2012 05:55
Ja det är riktigt angående namnet, men inrikes nej, detta var en biljett som gick från arlanda via amsterdam via beijing och slutligen manilla, hemresan vart manilla-guangzhou-paris-arlanda. Givetvis gick europaflygningarna med deras europeiska partners KLM samt Air France men långflygningarna gick med kinesbolaget.